Άρης: Πάει για το «μπαμ» με Μήτρογλου

Ο Άρης προσπαθεί να αποσπάσει το "ναι" του Κώστα Μήτρογλου και να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Άρης: Πάει για το «μπαμ» με Μήτρογλου

Σοβαρό πρόβλημα στο γκολ έχει ο Άρης και αυτό προσπαθεί να λύσει στη μεταγραφική περίοδο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζητεί ποδοσφαιριστή που θα της δώσει το εύκολο γκολ. Οι τελευταίες πληροφορίες, ωστόσο αναφέρουν ότι οι "κιτρινόμαυροι" πηγαίνουν να κάνουν το "μπαμ" με τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης φαίνεται πως έχει αναλάβει προσωπικά τη συγκεκριμένη υπόθεση να πάρει τον διεθνή επιθετικό. Ο Μήτρογλου ανήκει στη Μαρσέιγ, στην οποία δεν υπολογίζεται και είχε παραχωρηθεί δανεικός σε Γαλατασαράι και Αϊντχόφεν.

Η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ υψηλό συμβόλαιο. Ο Καρυπίδης το έχει πάρει πάνω του για να καταφέρει να αποσπάσει το "ναι" από τον "πιστολέρο" και να τον πάρει στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι το θέμα του Κώστα Μήτρογλου αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες 48 ώρες για τον Άρη. Ο Έλληνας επιθετικός είναι στο περιθώριο στη Μαρσέιγ και ο ίδιος από την πλευρά του θέλει να πάει σε κάποια ομάδα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Μήτρογλου ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2007 για λογαριασμό του Ολυμπιακού, το 2011 δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο και το επόμενο καλοκαίρι στον Ατρόμητο όταν και επέστρεψε στους Πειραιώτες για να κάνει δύο εξαιρετικές σεζόν και τον Γενάρη του 2014 να πωληθεί στη Φούλαμ έναντι 15 εκατ. ευρώ. Γύρισε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015 με τη μορφή του δανεισμού από τη Φούλαμ και στη συνέχεια έπαιξε σε Μπενφίκα, Μαρσέιγ, Γαλατασαράι και Αϊντχόφεν. Έχει κάνει δύο μεταγραφές των 15 εκατ. και μία των 7. Με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας έχει πετύχει 17 γκολ.