Άλλα… κόλπα από Μαρτίνς

Νέα ήθη και έθιμα στο Ρέντη έχει επιβάλλει ο προπονητής του Ολυμπιακού βάζοντας τους παίκτες σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Άλλα… κόλπα από Μαρτίνς

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει με τα εργομετρικά, αλλά από σήμερα οι ποδοσφαιριστές μπήκαν και σε ρυθμούς προπονήσεων. Το πρόγραμμα των Πειραιωτών περιλάμβανε διπλή προπόνηση, μία το πρωί και μία το απόγευμα, η οποία ξεκινάει σε λίγη ώρα.

Σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα προπονηθούν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αθήνα. Επί μία εβδομάδα θα βρίσκονται στο Ρέντη, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φροντίσει από την πρώτη στιγμή να τους βάλει σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα η πρωινή προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 8:30 και οι ώρες που υπήρχαν κενές μέχρι την έναρξη της απογευματινής ήταν αρκετές. Αυτό το διάστημα, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής δεν άφησε τους ποδοσφαιριστές του να φύγουν από το Ρέντη.

Έμειναν άπαντες στις εγκαταστάσεις της ομάδας του Πειραιά μέχρι την έναρξη της απογευματινής προπόνησης. Πρόκειται για νέα κόλπα τα οποία καθιερώνει ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν. Ακόμα και την παραμονή της αναχώρησης για την Αυστρία οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν στο Ρέντη και από εκεί θα αναχωρήσουν για το «Ελ. Βενιζέλος».