Συμφώνησε ο Παναθηναϊκός με την Πάρμα για τη μεταγραφή του Ζαγαρίτη

Η Πάρμα αποδέχθηκε τους βασικούς όρους που είχε θέσει ο Παναθηναϊκός και η μεταγραφή του Βασίλη Ζαγαρίτη θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (20/1)

Συμφώνησε ο Παναθηναϊκός με την Πάρμα για τη μεταγραφή του Ζαγαρίτη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Πάρμα, καθώς η ιταλική ομάδα αποδέχθηκε τους βασικούς όρους του Παναθηναϊκού, που είχαν να κάνουν με την αποπληρωμή τόσο των χρημάτων της άμεσης μετακίνησης του παίκτη, όσο και των τροφείων εκπαίδευσης.

Κατόπιν τούτου, ο 19χρονος μπακ θα ταξιδέψει την Τετάρτη (20/1) στην Ιταλία για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «παρμέντσι».

Κατά τη διάρκεια της Τρίτης (19/1) η Πάρμα είχε νεότερη επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό, ενημερώνοντας τους «πράσινους» ότι αποδέχεται την τρίτη απ’ τις εναλλακτικές που της είχαν προτείνει.

Ο ιταλικός σύλλογος ανέβασε την προσφορά του από 200.000 ευρώ, σε 280.000 ευρώ και συμφώνησε να αποπληρώσει το παραπάνω ποσό έως το εφετινό καλοκαίρι. Εάν δεν το πράξει έως την 30ή Ιουνίου θα πληρώσει ένα «πέναλτι», διπλασιασμού του ποσού (560.000 ευρώ).

Όσον αφορά στα τροφεία εκπαίδευσης, η ιταλική ομάδα θα πρέπει να αποπληρώσει τις 290.000 ευρώ που αφορούν το «μερίδιο» των τροφείων του Παναθηναϊκού, μέσα στην επόμενη τριετία, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της FIFA.

Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στις τελικές ανταλλαγές εγγράφων κι απομένει μία τελευταία υπογραφή από την Πάρμα πάνω στους όρους των «πράσινων», για να «κλειδώσει» και τυπικά η μεταγραφή.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας