Μποροβήλος για μεταγραφή Μπαράλες στον Άρη: «Τις επόμενες μέρες θα...»

Για τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μπορεί να γίνει η μεταγραφή του Χερόνιμο Μπαράλες στον Άρη, μίλησε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

Μποροβήλος για μεταγραφή Μπαράλες στον Άρη: «Τις επόμενες μέρες θα...»

Ο Άρης έχει κύριο στόχο του στις μεταγραφές του Ιανουαρίου την απόκτηση του Χερόνιμο Μπαράλες από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις, τις οποίες επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος.

Μιλώντας στον Metropolis 95.5 o παράγοντας του Αστέρα είπε:

«Υπήρξε μια επαφή, από εκεί και πέρα τα πράγματα δεν ολοκληρώνονται από την μία στιγμή στην άλλη. Απαιτούνται κάποιες συζητήσεις, όχι μόνο για το οικονομικό, αλλά και για τον αντικαταστάτη του και την τροποποίηση του ρόστερ. Θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει».

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο παίκτης, εγώ ξέρω για την ΠΑΕ που είμαι πρόεδρος και πρέπει να προασπίσω τα συμφέροντά της. Όταν γίνεται ένα ρόστερ, καλύπτονται κάποιες ανάγκες. Μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, μπορεί και όχι. Τίθεται και από μόνο του το χρονικό περιθώριο από το τέλος των μεταγραφών. Τις επόμενες μέρες θα αποσαφηνιστεί».

Ο Μποροβήλος εξήγησε και τον λόγο που δεν θα αγωνιστεί ο Μπαράλες στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Άρη: «Είναι λίγο επιβαρυμένος από τα συνεχή παιχνίδια και έχει μια ενόχληση. Ο Άρης τελευταία δεν έχει πάρει αποτελέσματα, αλλά στο ματς της Κυριακής είχε καλή απόδοση που, όμως, δεν αποτυπώθηκε στο σκορ. Τα παιχνίδια κυπέλλου έχουν ιδιομορφία» δήλωσε.

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Άρη είπε: «Είναι ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα. Έχει και ρεβάνς, εμείς θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Είναι πολύ καλός στην έδρα του ο Άρης, το γεγονός ότι δεν έχει καλά αποτελέσματα δεν λέει κάτι, αυτά αλλάζουν.

Πάντα στο Κύπελλο φροντίζεις να μην δεχθείς και μετά να βάλεις ένα τέρμα, γιατί τα εκτός γκολ έχουν άλλη βαρύτητα. Ο Αστέρας έχει δείξει ότι τον ενδιαφέρουν οι διακρίσεις. Εμάς μας ενδιαφέρει να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο κύπελλο, ενώ και η εξάδα είναι μέσα στις δυνατότητες μας. Απλώς είναι δύσκολο εγχείρημα η έξοδος στην Ευρώπη».