Η υποδοχή της αποστολής του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο (vid)

Οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας του Πειραιά όταν αυτή έφτασε στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Η υποδοχή της αποστολής του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο (vid)

Στο Αγρίνιο έφτασε πριν λίγη ώρα η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (20/1) τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές έχοντας αφήσει τα βασικά του στελέχη στην Αθήνα προκειμένου να ξεκουραστούν.

Στην Αιτωλοακαρνανία ο Ολυμπιακός έχει πάει με πολλά νέα πρόσωπα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σβήσει και τη φλόγα των οπαδών της ομάδας του Πειραιά. Οι φίλοι των "ερυθρόλευκων" εδώ και σχεδόν ένα χρόνο απουσιάζουν από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας, αλλά με την πρώτη ευκαιρία δείχνουν την αγάπη τους για την ομάδα.

Όπως είχε συμβεί και πριν μερικές ημέρες όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα έτσι και σήμερα (19/1) οι οπαδοί επιφύλαξαν υποδοχή στα μέλη της αποστολής όταν έφτασαν στο Αγρίνιο. Λίγο πριν φτάσει το πούλμαν στο ξενοδοχείο που κατέλυσαν οι πρωταθλητές, τους περίμεναν οπαδοί, οι οποίοι τους υποδέχτηκαν με καπνογόνα και συνθήματα.