Παναθηναϊκός: Επέμβαση και έναν μήνα ακόμη εκτός ο Κουρμπέλης

Την Τετάρτη (20/1) ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς που σημαίνει πως για τον επόμενο μήνα τουλάχιστον θα είναι εκτός μάχης.

Παναθηναϊκός: Επέμβαση και έναν μήνα ακόμη εκτός ο Κουρμπέλης

Άσχημα νέα για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και γενικότερα τον Παναθηναϊκό, καθώς ο αρχηγός των «πράσινων» θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση, που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για ακόμη έναν μήνα, τουλάχιστον.

Μετά το οστικό οίδημα στους προσαγωγούς, πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που θα τον άφηνε εκτός μάχης για 20 ημέρες αλλά ύστερα από την περιπέτεια με τον κορονοϊό που είχε, ήρθε αυτό, καθώς την Τετάρτη (20/1) θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς!

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης προσπάθησε να το καταπολεμήσει αρχικά με συντηρητική αγωγή αλλά δεν διέγνωσαν κάποια βελτίωση με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση για να οδηγηθούν στην πόρτα του χειρουργείου, καθώς το τραύμα του στον ορθό κοιλιακό προήλθε από υποτροπή σε ένα προ επταετίας χειρουργείο που είχε κάνει.

Ο Κουρμπέλης μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου έπαιζε αδιάκοπτα σε Εθνική και Παναθηναϊκό και από τις 12 Δεκεμβρίου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι εκτός.