Ολυμπιακός: Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου και ο… Μορ

Η μεταγραφολογία όλο φουντώνει για τον Ολυμπιακό, αλλά ο Ιανουάριος είναι… πονηρός μήνας και η ομάδα του Πειραιά έχει… καεί στο παρελθόν.

Ολυμπιακός: Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου και ο… Μορ

Στο τελευταίο του δεκαήμερο μπαίνει ο Ιανουάριος και η μεταγραφολογία είναι λογικό να φουντώνει ξανά γύρω από τον Ολυμπιακό. Η σύσκεψη μεταξύ Μαρινάκη, Μαρτίνς, Καρεμπέ φούντωσε και πάλι τα σενάρια για τους Πειραιώτες και πλέον όλα είναι ανοιχτά.

Από την άλλη, ωστόσο, έχει αποδειχτεί ότι ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας περίεργος και δύσκολος να βρεθούν αξιόλογες περιπτώσεις και ποδοσφαιριστές που πραγματικά θα μπουν στην ομάδα και τη βοηθήσουν. Τα παραδείγματα για τον Ολυμπιακό είναι πολλά. Πιο πρόσφατο από αυτά είναι ο Εμρέ Μορ. Ο Τούρκος εξτρέμ αποκτήθηκε πέρσι τον Ιανουάριο για να καλύψει το κενό του Ντανιέλ Ποντένσε.

Όχι απλά δεν το κατάφερε, αλλά έφυγε κακήν κακώς από την Ελλάδα πριν καν τελειώσει η σεζόν. Ο Μορ ακόμα "ψάχνεται" για να στρώσει την καριέρα του και στην Ισπανία υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία φεύγει από τη Θέλτα με προορισμό την Εϊμπάρ.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας οργανισμός που δεν σταματάει να ασχολείται με μεταγραφές. Όλο το χρόνο ασχολείται με τα μεταγραφικά ζητήματα η ομάδα του Πειραιά και όλο το χρόνο παρακολουθεί ποδοσφαιριστές. Από την άλλη, όμως, για να πάρει κάποιον παίκτη θα ήθελε να μπει και να κάνει τη διαφορά. Δεν είναι καθόλου εύκολο τον Γενάρη να βρεθεί ποδοσφαιριστής που πραγματικά θα βοηθήσει την ομάδα και ο Ολυμπιακός έχει… καεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.