Πατρίς Νεβό: «Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μπιγοκό Ποκό»

Για τον Μπιγοκό Ποκό κινείται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο προπονητής της εθνικής Γκαμπόν, Πατρίς Νεβό. Ο 28χρονος μέσος είναι χωρίς ομάδα από το Νοέμβριο.

Πατρίς Νεβό: «Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μπιγοκό Ποκό»

Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αντρέ Ποκό έκανε λόγο μέσω δηλώσεών του ο Πατρίς Νεβό.

Ο προπονητής της εθνικής Γκαμπόν και συμπατριώτης του 28χρονου αμυντικού μέσου, αναφέρθηκε και στην κουβέντα που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της «πράσινης» ΠΑΕ, Πιερ Ντρεοσί.

«Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Πιερ Ντρεοσί, που είναι φίλος μου. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τον Αντρέ Μπιγοκό Ποκό. Συζητήσαμε πάνω σε αυτό το θέμα.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, του ανέφερα τις δυνατότητες και την προοπτική του ποδοσφαιριστή. Δύο μήνες πριν από το ματς της Γκαμπόν με το Κονγκό, δεν μπορούμε να έχουμε ανενεργούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές», ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Γκαμπόν.

Το ίδιο δημοσίευμα, για τον 28χρονο μέσο από την Γκαμπόν που είναι χωρίς ομάδα από το Νοέμβριο, αναφέρεο: «Το προφίλ του ποδοσφαιριστή έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μέσα στις επόμενες μέρες να προχωρήσουν σε περαιτέρω επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζερ του, Λουί Ντενόλ».

Ο Ποκό έπαιξε τη φετινή αγωνιστική περίοδο δύο φορές με την φανέλα της Γκέζντεπε, ενώ έχει περάσει από Μπορντό, Καϊσέρισπορ και Καραμπουκσούρ.