«Όχι» της Βάρεγκεμ στον Παναθηναϊκό για Σισακό

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Βέλγιο η Ζούλτε Βάρεγκεμ φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού για δανεισμό του Σισακό.

«Όχι» της Βάρεγκεμ στον Παναθηναϊκό για Σισακό

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ήταν ο Αμπντουλαγίε Σισακό για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Οι "πράσινοι" φέρονται να είχαν κάνει ήδη μία πρώτη επαφή με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ προκειμένου να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή του δανεισμού.

Σύμφωνα, ωστόσο με βελγικά δημοσιεύματα η Βάρεγκεμ έχει ήδη αρνηθεί την πρόταση των "πράσινων" για να δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο Βέλγιο η Βάρεγκεμ θέλει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και όχι να τον παραχωρήσει δανεικό με οψιόν αγοράς.

Τα ίδια δημοσιεύματα, ωστόσο κάνουν λόγο για συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα για τους επόμενους έξι μήνες. Το θέμα είναι οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν όπως φαίνεται και σε πρώτη φάση η μεταγραφή του δεν προχωράει.

Στο Βέλγιο, ωστόσο δεν το "καίνε" το θέμα και θεωρούν ότι ο Ντρεοσί θα επανέλθει με νέα πρόταση για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Και πάλι, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να συμβεί αυτό ή αν οι "πράσινοι" θα στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι ο Τζιανελί Ιμπουλά, ο οποίος έχει μείνει χωρίς ομάδα και βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης.