ΠΑΟΚ: Ο Εσίτι αποχαιρέτησε την ομάδα και πάει δανεικός στην τουρκική Γκέζτεπε

Ο Άντερσον Εσίτι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, και για τον λόγο αυτό θα παραχωρηθεί δανεικός στην τουρκική Γκέζτεπε. Τη Δευτέρα (18/1) ο ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ.

ΠΑΟΚ: Ο Εσίτι αποχαιρέτησε την ομάδα και πάει δανεικός στην τουρκική Γκέζτεπε

Δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Άντερσον Εσίτι, τουλάχιστον όσον αφορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο αποκλεισμός του Νιγηριανού μεσοαμυντικού από την τελευταία αποστολή του «Δικεφάλου» που ταξίδεψε στο Ηράκλειο για το κυριακάτικο (17/1) παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ αποτέλεσε απλώς επιβεβαίωση της ειλημμένης απόφασης για την αποχώρηση του παίκτη. Κι αυτό γιατί δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή των «μαυρόασπρων» Πάμπλο Γκαρσία.

Μάλιστα την επομένη του αγώνα, δηλαδή σήμερα (18/1), ο Εσίτι μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο.

Ο επόμενος σταθμός του Αφρικανού αμυντικού χαφ θα είναι η Γκέζτεπε, στην οποία θα δοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ έως το φινάλε της τρέχουσας σεζόν. Δεν είναι γνωστό αν μετά την παρέλευση του εξαμήνου θα υπάρχει οψιόν αγοράς του παίκτη από την τουρκική ομάδα.

Ο 26χρονος Εσίτι ανήκει στον ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο του 2019, έχοντας υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Την περσινή περίοδο (2019-20) αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο φέτος (2020-21) είχε μόλις 2 συμμετοχές στο ενεργητικό του.