Ολυμπιακός: Η αγωνία, το ξέσπασμα και οι αγκαλιές του Μαρινάκη (vid)

Δείτε την παρακάμερα του Ολυμπιακού από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από την αναμέτρηση της Κυριακής.

Ολυμπιακός: Η αγωνία, το ξέσπασμα και οι αγκαλιές του Μαρινάκη (vid)

Σκληρή μάχη έδωσε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να μπορέσει να κάμψει την αντίσταση της πολύ καλής ομάδας της Ηπείρου. Οι Πειραιώτες είχαν ευκαιρίες να προηγηθούν, αλλά δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν με αποτέλεσμα να μπλέξουν στη συνέχεια και να χρειαστούν το γκολ του Αχμέντ Χασάν στις καθυστερήσεις για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Η παρακάμερα του OlympiacosTV κατέγραψε όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ζέσταμα που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και το παιχνίδι που έπαιξαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης στα αποδυτήρια.

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία έζησαν με μεγάλη αγωνία την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ξέσπασαν στο φινάλε και μετά το γκολ του Ολυμπιακού. Όλοι έγιναν ένα κουβάρι και έπεσαν πάνω στον σκόρερ. Ο Ντρέγκερ ήταν ο παίκτης που δεν τον άφηνε από την αγκαλιά του, ενώ η ανακούφιση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Βαλμπουενά, ο οποίος είχε χάσει το πέναλτι. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Μαρινάκης περίμενε τους παίκτες στη φυσούνα και τους αγκάλιαζε για να τους συγχαρεί για τη νίκη τους επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Δείτε την παρακάμερα του Olympiacos TV…