To σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη για τον καβγά Κάκου - Βέργη στο Total Football του Open TV (pic+vid)

Θέση για τη αντιπαράθεση του Τάσου Κάκου και του Βασίλη Βέργη στον αέρα της εκπομπής Total Football του Open Tv πήρε ο Γιώργος Σαββίδης 

To σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη για τον καβγά Κάκου - Βέργη στο Total Football του Open TV (pic+vid)

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Total Football στο Open υπήρξε έντονη αντιπαράθεση του τηλεκριτικού διαιτησίας Τάσου Κάκου και του δημοσιογράφου Βασιλη Βέργη, με αφορμή το φάουλ στον Καμαρά από το οποίο προήλθε το γκολ του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Άγριος τσακωμός Βέργη - Κάκου «στον αέρα» του Open, με αφορμή το φάουλ στον Καμαρά (vid)

Ο Κάκος δεν είδε φάουλ (!) στον Καμαρά στη φάση από την οποία προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα και το εξήγησε λέγοντας ότι μετά την επαφή, ο παίκτης του Ολυμπιακού κάνει 5 βήματα και πέφτει μόνος του!

Ο Βέργης, διαφώνησε λέγοντας ότι δεν υπάρχει απλά επαφή, όπως είπε ο Κάκος, αλλά σπρώξιμο από το οποίο χάνει την ισορροπία του ο μέσος των ερυθρόλευκων.

Τότε δέχθηκε την αναίτια φραστική επίθεση του πρώην διαιτητή, ο οποίος έκανε λόγο για προπονητές του καναπέ, για δημοσιογράφους που έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο και πολλά άλλα.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Θέση για τη δημόσια αντιπαράθεση πήρε μέσα από τα σόσιαλ μίντια το μεσημέρι της Δευτέρας (18/1) ο Γιώργος Σαββίδης ο οποίος μίλησε για πολυφωνία στο κανάλι συμφερόντων της οικογένειάς του.

Μετά από ερώτηση που έγινε από φίλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του για αν επιτρέπεται να σημειώνεται δημοσίως τέτοια αντιπαράθεση δεδομένου ότι το OPEN ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, ο υιός Σαββίδης τόνισε πως δεν πρόκειται για το PAOK TV αλλά τη συχνότητα του OPEN πανελλαδικής εμβέλειας.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη