Ο Απόλλων Λεμεσού για Μπίσεσβαρ

Ο Απόλλων Λεμεσού κινείται για την απόκτηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από τον ΠΑΟΚ. Ποιες οι δυσκολίες της υπόθεσης για τους Κύπριους.

Ο Απόλλων Λεμεσού για Μπίσεσβαρ

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει εκτός πλάνων τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και στην Κύπρο έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα τα ρεπορτάζ στη Μεγαλόνησο αναφέρουν ότι ο Απόλλων Λεμεσού έχει βάλει στο… στόχαστρο του τον 32χρονο άσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Μπίσεσβαρ ήταν βασικός στέλεχος του ΠΑΟΚ για τέσσερα χρόνια, ενώ το καλοκαίρι έχει φτάσει μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε, αλλά η απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα άλλαξε τα δεδομένα για τον Ολλανδό.

Ο Απόλλων Λεμεσού έχει ψαχτεί σοβαρά για τον Μπίσεσβαρ όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Κύπρο. Το πρόβλημα για την ομάδα της Κύπρου έχει να κάνει με το πολύ μεγάλο συμβόλαιο που έχει ο ποδοσφαιριστής με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα οι ετήσιες απολαβές του Μπίσεσβαρ φτάνουν τις 800.000 ευρώ. Αυτό το ποσό δεν μπορεί να το καλύψει ο Απόλλων Λεμεσού, αλλά και καμία άλλη κυπριακή ομάδα.

Οι πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν ότι ο Απόλλων κάνει προσπάθεια προκειμένου να αποκτήσει τον Μπίσεσβαρ με τη μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Πετράκης γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του Ολλανδού ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Ο Έλληνας προπονητής θεωρεί ότι μπορεί να αναγεννηθεί ο ποδοσφαιριστής και φυσικά να βοηθήσει και τον Απόλλωνα Λεμεσού.