Άρης: Προπονήθηκε ενόψει Αστέρα Τρίπολης ο Μπερτόγλιο

Το παρών στην προπόνηση του Άρη έδωσε ο Φακούντο Μπερτόγλιο, με τους «κίτρινους» να προετοιμάζονται για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (20/1, 15:00).

Άρης: Προπονήθηκε ενόψει Αστέρα Τρίπολης ο Μπερτόγλιο

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (20/01, 15:00), με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» , στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής (6η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας, παιχνίδι μετάβασης και επιθετική ανάπτυξη) με τον Φακούντο Μπερτόγλιο να συμμετέχει στο προπονητικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη (19/1), το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Άκη Μάντζιου περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την πελοποννησιακή ομάδα.