ΠΑΟΚ: Αποθεραπεία και έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ μετά την εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ για την 17η αγωνιστική της Super League 1.

ΠΑΟΚ: Αποθεραπεία και έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ οι παίκτες του ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Όσοι αγωνίστηκαν στην Κρήτη έκανα αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν σε υψηλή ένταση δίνοντας έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η Super League Interwetten 2020-21 δίνει τη σκυτάλη στο Κύπελλο Ελλάδας και το σερί αγώνων του Γενάρη συνεχίζεται.

O ΠΑΟΚ βρίσκει και πάλι μπροστά του την ΑΕΛ αυτή τη φορά στο γήπεδο της Τούμπας για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην πρώτη φάση του θεσμού.

Η επόμενη μέρα της νίκης στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ βρήκε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη χιονισμένη Νέα Μεσημβρία να ξεκινούν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κόντρα στους Θεσσαλούς.

Όσοι αγωνίστηκαν στο Γεντί Κουλέ έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν σε υψηλή ένταση δίνοντας έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή.

Νέα προβλήματα τραυματισμών δεν προέκυψαν, με τον Ενέα Μιχάι να είναι ο μοναδικός παίκτης στο ιατρικό δελτίο. Την Τρίτη (19/1) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία».