ΑΕΛ: «Πόλεμος» Κούγια – Πηλαδάκη για το AEL FC Arena

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης στη Λάρισα. Στα...μαχαίρια ξανά οι Αλέξης Κούγιας και Κώστας Πηλαδάκης. Εκατέρωθεν ανακοινώσεις για το AEL FC Arena και την κάλυψη των συμβόλων της ΑΕΛ.

ΑΕΛ: «Πόλεμος» Κούγια – Πηλαδάκη για το AEL FC Arena

Η αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη διεξήχθη στο AEL FC ARENA και η απόφαση της εταιρείας «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» και του Απόλλωνα Λάρισας για κάλυψη των συμβόλων της ΠΑΕ ΑΕΛ και αντικατάστασή τους με το σήμα του Απόλλωνα Λάρισας προκάλεσε αντιδράσεις.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, απάντησε ο ιδιοκτήτης του γηπέδου Κωνσταντίνος Πηλαδάκης και εν συνεχεία είχαμε την «επίθεση» του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια, κατά πάντων, με τον Πηλαδάκη να απαντάει εκ νέου και να έχουμε μια νέα ανταλλαγή ανακοινώσεων.

Η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ

«Προς τη συμπαθή ομάδα της πόλης Απόλλωνα Λάρισας: είθισται όταν φιλοξενείσαι κάπου να δείχνεις και τον ανάλογο σεβασμό στο χώρο και σε ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει.

Κανείς, από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, που απαιτεί με εξώδικα να αφαιρεθούν, έως τον πιο μικρό φίλαθλο, δεν έχει στην ιδιοκτησία του το έμβλημα και το όνομα της ομάδας, αυτά θα ανήκουν πάντα στην Ιστορία και στο σύνολο του κόσμου της ΑΕΛ.

Η Γήπεδο Λάρισας ΑΕ οφείλει με σεβασμό να προστατεύσει το κοινό “θέλω” και πρέπει να αποκαταστήσει τα σήματα και το όνομα της ΑΕΛ στο γήπεδο.

Κατά τα άλλα, καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα».

Η δήλωση του Πηλαδάκη

«Η απόφαση για κάλυψη του ονόματος του γηπέδου πάρθηκε μετά το εξώδικο της ΠΑΕ ΑΕΛ και του κ Κούγια στις 18-11-2020 για λόγους ουσίας και όχι εγωισμού.

Το όνομα όπως και τα σύμβολα ανήκουν στο σωματείο το οποίο βάση νόμου υποχρεούται να τα παρέχει για συγκεκριμένους λόγους στην ΠΑΕ με αντάλλαγμα την καταβολή από την ΠΑΕ το γνωστό 10%.

Ο στόχος μας ήταν και είναι να μην διχάσουμε τον κόσμο της ομάδας παίρνοντας κατά καιρούς δύσκολες και εις βάρος μας αποφάσεις . Τα σύμβολα καλύπτονται κατά την χρήση και με τρόπο καθαρά προσωρινό.

Είμαστε περήφανοι διότι φτιάξαμε ένα γήπεδο με προσωπικές θυσίες , με τη στήριξη της τράπεζας αλλά και του κόσμου ενώ σήμερα τα γήπεδα που βρίσκονται σε εξέλιξη παίρνουν τη στήριξη της πολιτείας -όπου σωστά βέβαια πράττει- ενώ στη περίπτωση της ΑΕΛ αυτή η στήριξη δεν δόθηκε ποτέ!

Το θέμα του ονόματός δεν διαγράφει ούτε την αξία του γηπέδου, ούτε τις επιτυχίες στην Ευρώπη, ούτε την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά ούτε και τον σεβασμό μου προς τον κόσμο της ΑΕΛ και γίνεται για πρακτικούς και μόνο λόγους.

Καλή επιτυχία στην ΑΕΛ στο δύσκολο αγώνα της καθώς και στον Απόλλωνα Λάρισας να πετύχει τους στόχους του».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Διαβάσαμε την μελιστάλακτη, όλο συμπάθεια ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, για αυτή την ασέβεια του Πηλαδάκη, Τσακμακίδη και των στοιχηματζήδων του Απόλλωνα Λάρισας, που πατούσαν σήμερα το χορτάρι που εμείς φτιάξαμε στον ηλεκτρικό σταθμό και το κοτέτσι του Πηλαδάκη, που του έφτιαξε δωρεάν η ερασιτεχνική ΑΕΛ και ο τότε πρόεδρος της (αυτόν που τον ψάχνουνε από την Τράπεζα για κάτι χρήματα) και νοιώθουμε πραγματικά ανάγκη να κάνουμε εμετό.

Ρε υποκριτές, δήθεν θεματοφύλακες της ιστορίας της ΑΕΛ, που πανηγυρίζετε τις ήττες μας για να κάνετε ανακοινώσεις, σκεπάσανε το Ιερό σήμα μας το «Βυσσινί Άλογο», ο αγαπημένος σας πρόεδρος της ΠΑΕ και βραβευμένος πριν τρία χρόνια από εσάς, παρά τα 19.000.000,00€ χρέη, Κώστας Πηλαδάκης, μαζί με τον δικό σας πρόεδρο τον Τσαγκάλη (είναι ο γιατρός του Απόλλωνα Λάρισας), αυτόν που συνδιοργανώνατε τις πορείες των αλητών εναντίον μας, ο οποίος δεν ντράπηκε να βλέπει σκεπασμένο το βυσσινί άλογο από το σήμα της πιο βρώμικης ελληνικής ομάδας κατά την UEFA και τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και το μόνο που βρήκατε να κάνετε είναι να παρακαλέσετε την συμπαθή αυτή ομάδα να αποκαταστήσει την βεβήλωση (έτσι γράφετε στην ανακοίνωση σας), αντί να ζητήσετε από όλους αυτούς, που είναι βέβαια το ποδοσφαιρικό περιβάλλον σας στην Λάρισα, να κατεβάσουν το όνομα της ΑΕΛ και τα ένδοξα σήματα της για να μην τα βρωμίζουν αυτοί που πλέον χρησιμοποιούν την ιδιωτική επιχείρηση του Πηλαδάκη.

Όλοι αυτή η παρέα είσαστε τυχεροί, γιατί έχουμε επικεντρωθεί στο δύσκολο έργο της σωτηρίας της ομάδας, γιατί ήδη θα είχαμε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να εξαφανισθούν τα σύμβολα μας, από αυτόν τον ηλεκτρικό σταθμό – κοτέτσι για τα πουλιά της περιοχής.

Εμείς, οι κατά εσάς ακατάλληλοι, να υπηρετήσουμε την ιδέα της ΑΕΛ και τα εμβλήματα της, πληρώσαμε 2.200.000,00€ για να τα ξαναζωντανέψουμε και μας καθυβρίζετε καθημερινά και αυτούς που με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο σας, τον Τσαγκάλη, τα εξαφάνισαν τους αποκαλείτε συμπαθή ομάδα με συμπαθή διοίκηση».

Η απάντηση Πηλαδάκη στην ΠΑΕ ΑΕΛ

«Για άλλη μια φορά και κατά την πάγια τακτική σας ψεύδεστε συνεχώς ΠΑΡΟΤΙ έχετε καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση για ψευδή δήλωση κ.λ.π. κ.λ.π. δ.λ.δ. ψεύτης και συκοφάντης.

Τον χλοοτάπητα τον καταστρέψατε εσείς με την ελλιπέστατη συντήρησή σας και συμμετείχαμε χωρίς να έχουμε υποχρέωση στην ανακατασκευή του φέρνοντας το στην άριστη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.

Κύριε Κούγια δεν τρομάζετε κανέναν και επειδή έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη θα επιδιώξουμε την πρωτόδικη καταδικαστική εις βάρος σας απόφαση για συκοφαντική δυσφήμιση και λοιπών κατηγοριών να έχει τελεσίδικο χαρακτήρα και τα χρήματα που θα επιδικαστούν θα πάνε σε ιδρύματα της Λάρισας όπως κάναμε στο παρελθόν.

Ψεύδεστε συνεχώς για δήθεν οφειλές 19 εκ. που υποτίθεται ότι αφήσαμε στην ομάδα προσπαθώντας να δημιουργήσετε εντυπώσεις ενώ ξέρετε την πραγματικότητα. Σας προκαλούμε να πείτε ποια είναι τα δικά σας πραγματικά χρέη.

Σήμερα τα χρέη της ομάδος που πληρώνω μόνος μου και δεν δημιουργούν κανένα θέμα στην ομάδα είναι ούτε το 6% από αυτά που αναφέρεστε και είναι ενήμερα και πληρώνονται κάθε μήνα από μένα ατομικά!

Να είστε σίγουρος ότι θα επιδιώκουμε την τιμωρία σας μέσω αγωγών ακόμα και εάν πάρει χρόνια η δικαίωση μας».

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια στον Πηλαδάκη

«Καλά ρε Κώστα 2.200.000€ που μου έχεις πάρει, δεν σου φθάνουν θέλεις να πάρεις και κανα 10άρικο ακόμη, γιατί δήθεν σου έθιξα την τιμή και την υπόληψη. Αντί να δώσεις τα λεφτά που θα κερδίσεις σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, δεν τα δίνεις σε αυτούς τους φουκαράδες από την Λάρισα καλύτερα που χρωστάς ή δεν τα δίνεις σε όλους αυτούς τους φουκαράδες ποδοσφαιριστές που τους έφαγες τα λεφτά και έρχονται και τα ζητάνε από μένα. Δεν σου λέω να δώσεις τα εκατομμύρια που χρωστάς στο Ελληνικό Δημόσιο, από τα χρέη που έχεις αφήσει στη Λάρισα, γιατί θα νομίσεις πως σου κάνω πλάκα. Όσο για τα 125.000.000€ της MARFIN, δεν λέω τίποτα, γιατί θα είναι σαν να κλέβω εκκλησία. Είμαι βέβαιος, πως έχεις κάνει πολλές αγωγές στον Μπαξεβάνη και το DOCUMENTO. Δυστυχώς, καταλαβαίνω και τον εκνευρισμό σου, γιατί δεν τραγουδάει και ο Αντώνης. Αλήθεια, είμαι περίεργος τι δουλειά κάνεις τώρα και πως βγάζεις τα προς το ζην αναγκαία.Δυστυχώς, χάθηκε και ο Βγενόπουλος».

Νέα απάντηση του Κώστα Πηλαδάκη στη δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Αλέξη εργοδοτώ 450 οικογένειες εδώ και πάνω από 18 χρόνια και βρίσκω την άκρη δε χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Δεδουλευμένα σε ποδοσφαιριστές δεν αφήσαμε σε κανέναν όταν είχαμε συμβόλαια 500 και 600 χιλ, όχι 40 και 50. Αν εννοείς προσφυγές για χρόνια που δεν έπαιξαν λόγω του παλιού συστήματος είμαι σίγουρος ότι δε σου τα ζητήσανε επειδή δεν έχεις και τη φήμη του κουβαρντά, άλλωστε όλες έχουν τελεσίδικο χαρακτήρα και δεν δημιούργησαν κανένα θέμα στην ΑΕΛ.

Κατά τα λοιπά δε μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι και θα τα πούμε αρμοδίως. Μόνο βάλε σε τάξη λίγο τις σκέψεις σου γιατί τα μπλέκεις όλα και με όλους. Τι σχέση έχει ο Αντώνης ή ο συγχωρεμένος ο Βγενόπουλος μόνο εσύ καταλαβαίνεις. Όσον αφορά το δεκάρικο να σου θυμίσω ότι είναι 25.000 και δεν θα τα πάρω εγώ αλλά άνθρωποι που τα έχουν ανάγκη»

Η εκ νέου τοποθέτηση Κούγια.

«Καθώς καταλαβαίνω Κώστα μου, αντί να πάρεις 2.200.0000€ που έχεις πάρει μέχρι τώρα, θέλεις να πάρεις 2.225.000€, εφόσον κερδίσεις τα δικαστήρια, γιατί όπως ξέρεις, αφού έχεις γίνει δικηγόρος από τα πολλά δικαστήρια που έχεις αντιμετωπίσεις στην ζωή σου (ποινικά, αστικά, εργατικά, διοικητικά), για να εισπράξεις τα 25.000€ πρέπει η απόφαση να γίνει αμετάκλητη.

Μάλλον τα νομικά σου δεν είναι ακόμα τόσο καλά, αφού εσύ είσαι ειδικός στο τραπεζικό – δανειακό δίκαιο.

Όσο για το πόσο κουβαρντάς είμαι στην ζωή μου και το τι ύψους είναι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, θα σου απαντήσω ότι όσα χρήματα και να δίνω στους ποδοσφαιριστές , είναι δικά μου και προέρχονται από την εργασία μου και τον καθημερινό μου κόπο, όπως τα χρήματα όλων των τιμίων ανθρώπων και δεν προέρχονται, ούτε από την επί δεκαετίες φιλική σχέση σου με τον Μπράνσον, ούτε την επί δεκαετίες φιλική σου σχέση με τον Βγενόπουλο, ούτε από τα «κλεμμένα» μέσω θαλασσοδανείων χρήματα του ελληνικού λαού, για τα οποία πρόσφατα ασχολήθηκε μαζί σου σε πρωτοσέλιδα και η Βουλή και η έγκριτη εφημερίδα Documento, ούτε από τα χρήματα των εκατοντάδων εργαζομένων στο Casino του Ρίου, που για να πάρουν τους μισθούς τους έκαναν επίσχεση εργασίας επί τόσα χρόνια.

Αν εγώ είχα στην τσέπη 125.000.000€, δανεικά και αγύριστα λόγω της φιλικής μου σχέσεως μου με τον απατεώνα Βγενόπουλο, η ΑΕΛ η οποία επί της εποχής σου έφτασε να έχει έσοδα 8.500.000€ το χρόνο, δεν θα είχε συμβόλαια 100.000€ και 200.000€, όπως εσύ δεν ντρέπεσαι να λες.

Ειδικά για αυτή την περικοπή της ανακοινώσεως σου, όπως και για τους χαρακτηρισμούς, εσύ θα πας στο δικαστήριο και ελπίζω να βρω κανένα περιουσιακό στοιχείο για να πάρω την αποζημίωση.

Εγώ αν είχα αυτά τα εκατομμύρια που πέρασαν από τα χέρια σου, εξαιτίας μόνο και μόνο της ΑΕΛ, θα είχα πάρει ένα Championς League.

Εγώ με 2.5000.000€ το χρόνο έσοδα και 500.000€ ενοίκιο το χρόνο σε σένα, έδωσα και δίνω συμβόλαια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ 100.000€ και 150.000€ και τα πληρώνω, ενώ εσύ αυτά τα συμβόλαια που αναφέρεις ουδέποτε τα πλήρωσες γι’ αυτό και η ΑΕΛ η δική σου πτώχευσε με 19.000.000€ χρέος και υποβιβάσθηκε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και ακόμη και σήμερα καλούμαι εγώ να πληρώσω τους δυστυχισμένους ποδοσφαιριστές που σε εμπιστεύτηκαν π.χ. Τουάμα κλπ και στους οποίους συνολικά σύμφωνα με την αίτηση που έκανες για να υπαχθείς στο άρθρο 99, ήταν συνολικά 9.000.000€, όπως 9.000.000€ ήταν και τα χρέη προς ΙΚΑ, Εφορία.

Τέτοιο κουβαρντά σαν και σένα, όπως λέει και ο λαός να τον βράσω.

Όσο για την αναφορά στον Αντώνη είναι ξεκάθαρη: αν δεν ήταν αυτός ο μεγάλος καλλιτέχνης και άνθρωπος να σε στηρίξει όταν σου πήραν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο στο όνομα σου το σπίτι σου, από την τράπεζα η το δημόσιο δεν ξέρω ακριβώς, κατά την κρίση μου δεν θα είχες ούτε σκηνή για να μείνεις.

Ελπίζω χθες που ήταν η γιορτή του, να άναψες και μια λαμπάδα για να τον έχει ο θεός καλά.

Μια συμβουλή: Mην τα ανακατεύεις γιατί βρωμάνε και στη Λάρισα είναι πολύ αγριεμένα πια τα πράγματα, ειδικά για αυτούς που έβαλαν πλάτη για να γίνει το γήπεδο και δεν μιλάω για τα χρέη προς τους ανθρώπους.

Εύχομαι για λίγα ευρώ στο γήπεδο να μην δούμε πάνω από το Βυσσινί Άλογο το έμβλημα της Πύδνα Κίτρους - ΝΠΣ Βόλος».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας