Η ΑΕΚ θέλει Βράνιες - Oι Βόσνιοι τον στέλνουν στην Τουρκία

Οι απαιτήσεις της Άντερλεχτ για τον Όγκνιεν Βράνιες, οι επαφές με την ΑΕΚ και το δημοσίευμα για την Τουρκία.

Η ΑΕΚ θέλει Βράνιες - Oι Βόσνιοι τον στέλνουν στην Τουρκία

Η απόκτηση στόπερ είναι μια από τις σκέψεις που κάνουν στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Παναγιώτης Κονέ. Ένα από τα ονόματα που έχει ήδη πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Όγκνιεν Βράνιες. Τον ξέρουν και τους ξέρει και την ίδια ώρα ο Βόσνιος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για την Άντερλεχτ. Βέβαια δεν είναι απλή περίπτωση. Όσον αφορά την ΑΕΚ, πολλά θα εξαρτηθούν με τις απαιτήσεις που θα έχει -αν θα έχει- η Άντερλεχτ για να τον αποδεσμεύσει.

Υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα τα οποία η Άντερλεχτ αξιώνει χρήματα για να τον αποδεσμεύσει αλλά και κάποια σύμφωνα με τα οποία δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η ΑΕΚ φέρεται να έχει πραγματοποιήσει ήδη επαφές με τον παίκτη, ο οποίος ενημέρωσε ότι η Άντερλεχτ δεν προτίθεται να τον δώσει με τη μορφή δανεισμού.

Ο 31χρονος, Όγκνιεν Βράνιες έχει συμβόλαιο με την Άντερλεχτ έως το καλοκαίρι όμως από τις 4 Οκτωβρίου είναι μονίμως εκτός αποστολής. Αυτό τονίζει και η βοσνιακή εφημερίδα «Οσλομποτζένιε» (oslobodjenje). Μάλιστα, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες, αναφέρει ότι ο Βράνιες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.