Κατέθεσε φάκελο ο Άρης

Ο Άρης κατέθεσε, όπως αναμενόταν, τον σχετικό φάκελο στην διεύθυνση αδειοδότησης.

Κατέθεσε φάκελο ο Άρης

Αφορά στο πρώτο σκέλος των κριτηρίων αδειοδότησης, που έχει να κάνει κυρίως με τις εγκαταστάσεις και τις ακαδημίες. Τα οικονομικά κριτήρια είναι τα ίδια που ισχύουν και στην διαδικασία επιτήρησης μέχρι τις 31/12/2107, την οποία πέρασε ο Άρης χωρίς προβλήματα.

Στα γραφεία της ΠΑΕ στην Αλκμήνης λένε ότι ο φάκελος είναι πλήρης και συνεχίζουν με τα επόμενα θέματα, κυρίως με τα μεταγραφικά, καθώς η εβδομάδα που ξεκίνησε, είναι πιθανό να φέρει τις πρώτες ανακοινώσεις. Ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με τους πρώτους τέσσερις ποδοσφαιριστές, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το Κλεάνθης Βικελίδης και μένει να επισημοποιηθούν για να γίνει η αρχή για τον σχηματισμό του ρόστερ.

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι ενόψει του σχεδιασμού της νέας περιόδου, είναι αυτό των ποδοσφαιριστών που θα παραμείνουν στην ομάδα, αλλά και αυτών που θα αποχωρήσουν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης θα ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τον Ισπανό τεχνικό μέσα στην εβδομάδα και θα καταλήξουν σε μια εντεκάδα σχεδόν, παικτών, που θα αποδεσμευθούν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις και να φύγουν ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Στα γραφεία της Αλκμήνης προσπαθούν να οριστικοποιήσουν τις ημερομηνίες τις προετοιμασίας στο εξωτερικό, με προτεραιότητα την Ολλανδία, ώστε να κλείσουν επίσημα και τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια με ολλανδικές ομάδες. Οι άνθρωποι του Άρη αναζητούν έναν ακόμη αντίπαλο για φιλικό ματς στην Ελλάδα.