Μπόλονι: «Προσπαθώ να αφήσω τα ίχνη μου στην ομάδα» (vid)

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι είχε όρεξη για να κάνει και… αστειάκια μετά το διπλό που πήρε η ομάδα του στο Χαριλάου επί του Άρη.

Μπόλονι: «Προσπαθώ να αφήσω τα ίχνη μου στην ομάδα» (vid)

Ο Λάζλο Μπόλονι είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος με το διπλό που πήρε ο Παναθηναϊκός στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη, καθώς είναι στο -5 πλέον από την τετράδα.

Άρης- Παναθηναϊκός 0-1: Δικαιώθηκε το… ταμπούρι!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του «τριφυλλιού»:

Για τη σημερινή νίκη: «Αναμφισβήτητα είναι μία πολύ σημαντική νίκη και αυτό μας δίνει μεγαλύτερη χαρά. Σκέφτομαι κάποιον ο οποίος εξεπλάγην όταν του είπα τι αλλαγές θα κάνω. Και κάτι ακόμα σημαντικό σήμερα για εμένα: Είναι τα γενέθλια της συζύγου μου. Της έστειλα λουλούδια και περιμένω πως και πως να έρθει στην Ελλάδα»

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για τις αλλαγές που έκανε: «Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση του Εμμανουηλίδη. Ο Ιωαννίδης έπαιξε λίγο χαμηλότερα από αυτά που μπορεί να κάνει. Ο Αλεξανδρόπουλος επανέρχεται στο επίπεδο του. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος βγαίνει μέσα από ένα τούνελ και αναπνέει οξυγόνο. Ήταν ρίσκο οι αλλαγές. Ήταν ένα δώρο για τους επιθετικούς μου. Ο προπονητής όσο και αν περιτριγυρίζεται από πολύ κόσμο, είναι μόνος του. Όταν μένεις μόνος σου έχεις να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα. Κάνοντας τις σκέψεις σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς την μοναδικότητα και την ευθύνη».

Για τον Καμπετσή: «Δεν βρίσκουμε φιλικά ώστε να τους χρησιμοποιήσουμε τους μικρούς. Θα ήθελα να πω δύο πράγματα. Ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ για όλους τους συνεργάτες μου και μάλιστα ένας εξ αυτών δουλεύει με τους επιθετικούς. Θα ήθελα να πω ότι ο Διούδης έκανε μια τρομερή εμφάνιση»

Για το αν η νίκη αυτή είναι ιδανική για να βγει από αυτό το τούνελ: «Δεν ξέρω αν γνωρίζετε τον αυτοκινητόδρομο από την Γαλλία στην Ιταλία. Εκεί υπάρχουν 50 συνεχόμενα τούνελ. Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι σαν αυτό. Είχαμε το τούνελ που λέγετε κορωνοϊός, είχα το τουνέλ με τον Κουρμπέλη, είχα το τούνελ με τους νέους και με την ενέργεια όλων μας, κάνω το παν, ώστε η παρουσία μου να αφήσει τα ίχνη μου στον Παναθηναϊκό».