Μάντζιος: «Τα κάναμε όλα εκτός από το να σκοράρουμε» (vid)

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι η ομάδα του έκανε τα πάντα εκτός από το να πετύχει γκολ.

Μάντζιος: «Τα κάναμε όλα εκτός από το να σκοράρουμε» (vid)

Ο Άρης γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό και ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του έκανε τα πάντα εκτός από το να σκοράρει. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δήλωσε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά ο Άκης Μάντζιος μίλησε:

Για το παιχνίδι: «Βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ από μια στατική φάση. Κάναμε κλασσικές φάσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας έλειψε μόνο το γκολ. Προσπαθήσαμε, κάναμε ορθολογική ανάπτυξη, γυρίσαμε τη μπάλα, είχαμε μεγάλη κατοχή, κάναμε φάσεις. Αλλά δεν είχαμε το γκολ. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, έκαναν πολύ καλή προσπάθεια. Δεν περιμέναμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς ήρθε».

Για το τι φταίει και ο Άρης έχει κάνει ήδη τρεις ήττες στο 2021: «Αν εξαιρέσουμε την ήττα από την ΑΕΚ, που δεν είχαμε καλή απόδοση ή τέλος πάντων την απόδοση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, σήμερα μας έλειψε το γκολ, ενώ στα Γιάννενα, παρότι σκοράραμε ένα τέρμα και ακυρώθηκε, εκεί δε βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας