ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-3: Γκαρσία: «Λόγω κόπωσης δεν έπαιξε ο Τζόλης με τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για το διπλό που πήρε η ομάδα του στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, αλλά και για τον Τζόλη που δεν ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-3: Γκαρσία: «Λόγω κόπωσης δεν έπαιξε ο Τζόλης με τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από το τρίποντο που πήρε ο ΠΑΟΚ μέσα στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι όνειρό του ει΄ναι να φτιάξει μία πολύ δυνατή ομάδα.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-3: Άνετο πέρασμα από το Ηράκλειο - Με δέκα οι γηπεδούχοι από το 26'

Συγκεκριμένα μίλησε:

Για το διπλό που πήρε ο ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι, προερχόμασταν από ένα καλό παιχνίδι. Επίσης θετικό για εμάς είναι ότι έπαιξαν κάποιοι νέοι και ότι η λειτουργία της ομάδα ήταν καλή. Κάναμε γκολ επίσης που είναι σημαντικό για εμάς, αλλά το σημαντικότερο είναι η απόδοση και η λειτουργία της ομάδας και ότι οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν ανταποκρίθηκαν».

Για την αποβολή του ΟΦΗ: «Πράγματι όταν μια ομάδα μένει με παίκτη λιγότερο, σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται πιο δύσκολο, γιατί ο αντίπαλος προσπαθεί να δώσει το κάτι παραπάνω και να είναι συμπαγής. Για εμάς ήταν σημαντικό να μην χαλαρώσουμε καθόλου, θέλαμε να συνεχίσουμε με το ίδιο πλάνο είτε ο αντίπαλος παίζει με δέκα είτε με έντεκα».

Για την αποχώρηση του Γιαννούλη: «Έφυγε ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, έχουμε τον Περέιρα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με τον οποίο πρέπει να έχουμε υπομονή, μέχρι να βρει ρυθμό και από εκεί και πέρα είναι σημαντικό ότι μπήκε στην εξίσωσή. Για εμένα δεν έχουν σημασία τα ονόματα, αλλά η λειτουργία της ομάδας. Το όνειρο μου είναι να δημιουργήσω μια δυνατή ομάδα είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές δουλεύουν σκληρά αλλά για εμένα η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο και αυτό το εννοώ και από τις δύο όψεις. Ο Βιεϊρίνια είναι 35χρονών, αλλά είναι τέλειος για να παίξει. Για εμένα όποιος ποδοσφαιριστής δουλεύει σκληρά θα ανταμειφθεί, το δικό μου το όνειρο είναι να φτιάξω μια πολύ δυνατή ομάδα με ένα πλάνο που θα ακολουθείτε πιστά».

Για τον Τζόλη και το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε βασικός κόντρα στον Ολυμπιακό: «Δεν ήταν ιδιαίτερος τακτικός λόγος, ήταν καταπονημένος από τα παιχνίδια. Έχουμε ανθρώπους για την φυσική κατάσταση που έκριναν ότι είχε επιβαρυνθεί και για αυτό αποφασίσαμε να μην παίξει. Παρόλο που είναι νεαρός και οι περισσότεροι θα υποθέσουν πως είναι εύκολο να αποθεραπευτεί, δεν είναι εύκολο. Θέλει ξεκούραση και βέβαια αν π.χ το σουτ δεν πήγαινε στο δοκάρι, αλλά μέσα δεν θα απαντούσαμε σε αυτή τη ερώτηση».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας