Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Κριτική των παικτών: Φορτούνης και Χασάν έδωσαν τη νίκη

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 χάρη σε κεφαλιά του Χασάν που προήλθε από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη.

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Κριτική των παικτών: Φορτούνης και Χασάν έδωσαν τη νίκη

ΣΑ

Δεν ένιωσε μεγάλη απειλή από τους επιθετικούς του ΠΑΣ, αφού όσα σουτ έγιναν προς την εστία του δεν τον ανησύχησαν. Ο Πορτογάλος πορτιέρε, πάντως είχε ένα θέμα στις μεταβιβάσεις του, αφού έκανε αρκετές λανθασμένες.

ΝΤΡΕΓΚΕΡ

Αμυντικά δεν είχε πολλά προβλήματα, διότι και ο ΠΑΣ δεν επέλεξε να παίξει από την πλευρά του, αλλά ο Τυνήσιος μπακ δεν κατάφερε να δώσει πολλές βοήθειες στην επίθεση. Έδειξε να υστερεί αρκετά στο τακτικό κομμάτι και σωστά έγινε αλλαγή στο 72’.

ΣΕΜΕΔΟ

Εάν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης η άμυνα του Ολυμπιακού δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση. Σε γενικές γραμμές ο Πορτογάλος δεν είχε θέματα, ενώ προσπάθησε να δημιουργήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

ΣΙΣΕ

Καλή η παρουσία του Σενεγαλέζου που επέστρεψε στην ενδεκάδα και στο 14’ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά τον σταμάτησε ο Χουτεσιώτης. Προωθήθηκε αρκετές φορές στις στατικές φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ξανά.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Αρκετά καλή ήταν η παρουσία του Μολδαβού μπακ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Οι Ηπειρώτες εκδήλωσαν αρκετές επιθέσεις από την πλευρά του, αλλά ήταν σταθερός αμυντικό. Επίσης προωθήθηκε αρκετές φορές και δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ από τη δική του πλευρά.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Επέστρεψε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά τα 45 λεπτά που αγωνίστηκε δεν μπόρεσε να βοηθήσει τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

ΕΜΒΙΛΑ

Έπαιξε ολόκληρο το παιχνίδι και με τον ΠΑΣ και μάλιστα ήταν και πάλι εξαιρετικός. Κράτησε τη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών δίνοντας πολύ δυνατές μονομαχίες.

ΜΠΡΟΥΜΑ

Πήρε τη θέση του στην ενδεκάδα, όμως στο ημίχρονο έγινε αλλαγή. Ο Πορτογάλος εξτρέμ το διάστημα που έπαιξε προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν όλες οι καλές στιγμές του Ολυμπιακού. Η ευκαιρία του Σισέ στο 14’, αλλά και η φάση του 17’ που η ομάδα το πήρε το πέναλτι. Ο Γάλλος ήταν πολύ δραστήριος, αυτός έβγαλε όλες τις μπαλιές, αλλά δεν μπόρεσε να βρει μία φορά τον Ελ Αραμπί. Φυσικά είναι ο μοιραίος με το χαμένο πέναλτι στο 20’. Ο Μαρτίνς τον έβγαλε από το παιχνίδι στο 82’.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σε αυτό ο Μασούρας ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες και αποκορύφωμα ήταν η φάση του 53’ που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασίου. Ο Μαρτίνς τον έκανε αλλαγή στο 66’.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Μία φορά του ήρθε σωστά η μπάλα στο 17’ και πήρε το πέναλτι από τον Χουτεσιώτη σε μία φάση που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αφού είχε προλάβει να τη βρει. Στο 53’ έβαλε και γκολ που του ακυρώθηκε για ελάχιστα εκατοστά.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Μπήκε στο παιχνίδι στο 46’ και όπως στην Τούμπα έτσι και με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο άνθρωπος που έβγαλε τη «χρυσή» ασίστ. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ στο φινάλε και ο Χασάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

ΚΑΜΑΡΑ

Πέρασε στο παιχνίδι στο 46’ και από τη στιγμή που μπήκε κατάφερε να δώσει μεγαλύτερη ζωντάνια στην ομάδα του. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες ο Αφρικανός και προσπάθησε πολύ να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι.

ΧΑΣΑΝ

Το καλύτερο σενάριο για τον Χασάν που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου και στην τελευταία φάση έδωσε στον Ολυμπιακό μία πολύ μεγάλη νίκη. Ο Αιγύπτιος επέστρεψε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

ΒΡΟΥΣΑΪ

Μπήκε στο ματς στο 72’ και αγωνίστηκε ως δεξί μπακ. Και πάλι ο Βρουσάι από τη στιγμή που αγωνίστηκε κατάφερε να δώσει πνοή στην ομάδα του.

ΣΙΛΒΑ

Έγινε αλλαγή στο 82’, αλλά στο διάστημα που έπαιξε δεν πρόλαβε να φανεί.