ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πάμπλο Γκαρσία κόντρα στον Ο.Φ.Η

Τους εκλεκτούς του, για την ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον Ο.Φ.Η., στο Ηράκλειο, έκανε γνωστούς ο Πάμπλο Γκαρσία και σ' αυτούς δεν είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που «πλήρωσε» το γκολ που δέχθηκε με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πάμπλο Γκαρσία κόντρα στον Ο.Φ.Η

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε γνωστές τις επιλογές του αναφορικά με το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση, για την Super League, με τον Ο.Φ.Η., στο Ηράκλειο.

O Ουρουγουανός τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με διάταξη 4-3-3, έχοντας τον Ζίφκοβιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα στην τετράδα της άμυνας. Ο Τσιγγάρας αμυντικός μέσος, με τους Σβαμπ, Ουάρντα μπροστά του. Μουργκ και Τζόλης στα δύο άκρα της επίθεσης και προωθημένος ο Κρμέντσικ.

Στον πάγκο έμειναν οι Πασχαλάκης, Ροδρίγο, Λύρατζης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Αουγκούστο, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Λάμπρου, Σφιντέρσκι.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης «πλήρωσε» την κακή έξοδο με τον Ολυμπιακό χάνοντας την θέση του βασικού, ενώ επανακάμπτει ο Τζόλης βασικός που με τους Πειραίωτες μπήκε ως αλλαγή..