Καραπαπάς: Τι είπε για Παπασταθόπουλο και μεταγραφές (pic)

Ο Γ' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση για τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό τόσο για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο όσο και για το ρόστερ της ομάδας

Καραπαπάς: Τι είπε για Παπασταθόπουλο και μεταγραφές (pic)

Σενάρια κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες τα οποία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να εντάξει στο ρόστερ του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση για τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι πλήρης, καθώς διαθέτει τέσσερις πολύ καλούς κεντρικούς αμυντικούς.

Παράλληλα, επεσήμανε πως υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση για τον 32χρονο στόπερ που έχει κάνει σπουδαία καριέρα σε μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο Κώστας Καραπαπάς:

«Επειδή βλέπω ρεσιτάλ «ρεπορτάζ» για το θέμα Παπασταθόπουλου και για να τελειώνουμε υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση με τον άνθρωπο που τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ως εκεί.

Ούτε οι προσφορές που γράφονται σε ρεπορτάζ ούτε κάτι άλλο ισχύει. Όπως ξέρετε, είμαστε πλήρεις στο ρόστερ μας και το ίδιο ισχύει και για το κέντρο της άμυνας, με τέσσερις εξαιρετικούς σέντερ μπακ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας