Super League: Με ΠΑΣ ο Ολυμπιακός, ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, με Ατρόμητο η ΑΕΚ

Τα ματς Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα (17/1, 15:00, LIVE στο fosonline.gr), Άρης - Παναθηναϊκός (17/1, 19:30) και Ατρόμητος - ΑΕΚ (17/1, 21:30) ξεχωρίζουν για την 17η αγωνιστική της Super League

Super League: Με ΠΑΣ ο Ολυμπιακός, ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, με Ατρόμητο η ΑΕΚ

Ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική της Super League την Κυριακή 17 Ιανουαρίου με πέντε εναπομείνασες αναμετρήσεις.

Στις 15:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (LIVE στο fosonline.gr) στο Καραϊσκάκη με στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σουντανί, Λοβέρ, Κάιπερς, Μπρούνο, που δεν υπολογίζονται, όπως και οι Ραντζέλοβιτς και Μπα. Οι Ηπειρώτες, από την άλλη, θα παραταχθούν χωρίς τους Κάστρο, Ντομίνγκες, Παντελάκη και Γκρίζμαν.

Στις 17:15 ο Βόλος φιλοξενεί τη Λαμία, με τις δύο ομάδες να έχουν ανάγκη τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι για να πλησιάσουν πιο κοντά στην πρώτη εξάδα και οι φιλοξενούμενοι για να «ξεκολλήσουν» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα (17:15) ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Γεντί Κουλέ. Ο Γιώργος Σίμος έχει ουκ ολίγα προβλήματα, αφού δεν υπολογίζει τους Γιάννου, Ντε Γκούζμαν, Μαρινάκη, Μεγιάδο, Ναμπί, Σακόρ, Βαζ, Σόουζα, Νοικουράκη και Μίγγο. Ο Πάμπλο Γκαρσία, από την πλευρά του, δεν υπολογίζει τους Ίνγκασον, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Μιχάι, ενώ συμπεριέλαβε τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, με τους Άρη και Παναθηναϊκό να τίθενται αντιμέτωποι στο «Κλ. Βικελίδης», σε ένα ματς γοήτρου και βαθμολογικού κινήτρου. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο Μπερτόγλιο. Για τους «πράσινους» εκτός αποστολής βρίσκονται οι Βιγιαφάνες, Ζαγαρίτης, ενώ συμπεριλήφθηκαν σε αυτή οι Σάντσες και Μαουρίσιο.

Τέλος, στις 21:30 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση θα παραταχθεί χωρίς τους Τσιγκρίνσκι, Ανσαριφάρντ και Κρίστιτσιτς. Στην αντίπερα όχθη, οι Περιστεριώτες θα έχουν στη διάθεσή τους τον Χαβιέ Ούμπιδες, όπως και οι Γκάλο και Χαρίσης. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Γκαλβάο, Γιαννιώτης, Ενσικουλού και Γιακουμάκης.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 16/1
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-0
ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης 0-1

Κυριακή 17/1
15:00 Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 Βόλος - Λαμία
17:15 ΟΦΗ - ΠΑΟΚ
19:30 Άρης - Παναθηναϊκός
21:30 ΑΕΚ - Ατρόμητος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ