Ολυμπιακός: Κρυψίνους ο Μαρτίνς ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/1, 15.00).

Ολυμπιακός: Κρυψίνους ο Μαρτίνς ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Καμία ένδειξη για ενδεκάδα δεν προκύπτει από τις δοκιμές που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση στον Ρέντη ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη (17/1, 15.00).

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε κάποιες δοκιμές, αλλά δεν έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του για το τι σκοπεύει να πράξει και σε ποιες αλλαγές θα προχωρήσει σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η αρχική σκέψη ήταν να έδινε ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν επιβαρυνθεί.

Για παράδειγμα ο Ραφίνια δύο μέρες δεν έκανε προπόνηση λόγω ενοχλήσεων και όλα έδειχναν ότι ο Ντρέγκερ θα έπαιρνε φανέλα βασικού. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος στην τελευταία προπόνηση φώναξε «παρών», μπήκε στην αποστολή και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Μαρτίνς ακόμα και για το αρχικό σχήμα.

Ο Σισέ σίγουρα θα περάσει στο πλευρό του Σεμέδο λόγω της απουσίας του Μπα (είναι τιμωρημένος), ενώ αναμένεται να δούμε στην ενδεκάδα και τον Μπουχαλάκη, καθώς κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρουν ανάσες οι Εμβιλά και Καμαρά. Όχι ταυτόχρονα, αλλά σίγουρα ένας από τους δύο σε πρώτη φάση, από τη στιγμή που ο Μπουχαλάκης έχει επιστρέψει σε φουλ προπονήσεις και είναι διαθέσιμος.

Κατά τ’ άλλα, οι επιστροφές των Χολέμπας και Μπρούμα στην αποστολή μετά την ίωση που τους ταλαιπώρησε, το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν και σε επιστροφές τους στην ενδεκάδα.

Ουσιαστικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έγκειται στο αν θα ξεκινήσουν μαζί οι Φορτούνης και Βαλμπουενά, ένα σχήμα που δεν «τσούλησε» στην Τούμπα, αλλά τα έχει πάει περίφημα σε άλλα ματς στο παρελθόν και δη στο Καραϊσκάκη.

Ο Μαρτίνς λοιπόν, δεν άφησε το παραμικρό... υπονοούμενο από τις δοκιμές και αναμένονται οι τελικές του αποφάσεις περίπου δύο ώρες πριν από τη σέντρα.