Ολυμπιακός: Επαναφέρει τον Μπρούμα

Ο Μπρούμα αναμένεται να πάει φανέλα βασικού στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ο βασικός του εξτρέμ.

Ολυμπιακός: Επαναφέρει τον Μπρούμα

Με τον Μπρούμα να έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε και έχασε το ματς της Τούμπας οι λύσεις για τον Πέδρο Μαρτίνς στα άκρα της επίθεσης αυξήθηκαν και πάλι. Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή του και γι' αυτό τον πήρε και στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μαρτίνς μας έχει συνηθίσει τις τελευταίες εβδομάδες να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά στην ενδεκάδα. Αυτό έγινε και τώρα πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αν και πρόκειται για αναμέτρηση που αναμένεται να γίνει ένα εκτεταμένο ροτέισον. Από την άλλη, όμως, ο Πορτογάλος μας έχει δείξει κάποια πράγματα με τον τρόπο που διαχειρίζεται τους ποδοσφαιριστές του.

Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός στα ματς του 2021 έχει κερδίσει θέση στο ροτέισον του Ολυμπιακού. Έχει παίξει για 60 λεπτά με την ΑΕΚ, για 90' στην Τρίπολη και για 45' στο Αγρίνιο, ενώ και στην Τούμπα θα ήταν βασικός. Με τα Γιάννενα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Είναι ποδοσφαιριστής που τον πιστεύει ο Πέδρο Μαρτίνς και θέλει να τον έχει πανέτοιμο στα ματς με την Αϊντχόφεν.

Η χρησιμότητα του Μπρούμα φάνηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ που ο Μαρτίνς για να καλύψει το κενό του έβαλε μέσα και τον Φορτούνη και τον Βαλμπουενά. Εάν είχε τον συμπατριώτη του εξτρέμ έτοιμο δεν θα ξεκινούσε και τους δύο. Επίσης είναι ποδοσφαιριστής που έχει "δέσει" πολύ καλά με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και του έβγαινε του Ολυμπιακού αυτή η επιλογή στα παιχνίδια που είχε παίξει.