Χριστόπουλος: «Είμαστε αισιόδοξοι, περιμένω την ευκαιρία μου»

Ο νεαρός Ευθύμης Χριστόπουλος μίλησε για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της ΑΕΚ, τον Μανόλο Χιμένεθ και το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (17/1, 21.30).

Χριστόπουλος: «Είμαστε αισιόδοξοι, περιμένω την ευκαιρία μου»

Mιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports o Eυθύμης Χριστόπουλος αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα τονίζοντας: «Επικρατεί αισιοδοξία, μας βοήθησαν πολύ ψυχολογικά οι νίκες, κοιτάζουμε και η συνέχεια να είναι ανάλογη».

Στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, ένας ακόμα νεαρός σε ηλικία παίκτης, ο Ζίγκα Λάτσι, έπαιξε αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, με τον Χριστόπουλο να σχολιάζει: «Ήταν αντάξιος των περιστάσεων, απέδειξε ότι και οι παίκτες σε νεαρή ηλικία μπορούν να ανταπεξέλθουν σ’ αυτό το επίπεδο».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Ευθύμης Χριστόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι μια καλή ομάδα, ψηλά στη βαθμολογία και θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Είναι επιθετική ομάδα και περιμένει το λάθος σου για να το εκμεταλλευτεί».

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για τον Μανόλο Χιμένεθ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Έχει διαφορετική φιλοσοφία, τα πράγματα πηγαίνουν καλά», ενώ για τη δική του παρουσία είπε: «Πρέπει να έχω υπομονή και να περιμένω την ευκαιρία μου για να αποδείξω τι αξίζω».