Ράσταβατς: «Οι παίκτες μου ήταν τέλειοι!» (vid)

Ικανοποιημένος ήταν ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, μετά τη νίκη (2-0) της ομάδας του επί του Παναιτωλικού και δεν έκανε καμία προσπάθεια να το κρύψει στις δηλώσεις του.

Ράσταβατς: «Οι παίκτες μου ήταν τέλειοι!» (vid)

Απολύτως ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο Σέρβος τεχνικός των Αρκάδων είπε συγκεκριμένα μετά το τέλος του νικηφόρου (2-0) αγώνα με τον Παναιτωλικό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τη 17η αγωνιστική της Super League 1: «Σίγουρα αυτό ήταν το παιχνίδι στο οποίο έχουμε κάνει τις περισσότερες ευκαιρίες από οποιοδήποτε άλλο. Πήραμε μια καθαρή νίκη με μηδέν στην άμυνα και πολλές ευκαιρίες. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Σήμερα ήταν τέλειοι!».

Όταν ρωτήθηκε αν ανησύχησε από το γεγονός ότι το σκορ ήταν ρευστό στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού, απάντησε: «Όχι, δεν ήμουν καθόλου ανήσυχος. Απλώς ήθελα η ομάδα μου να είναι εκατό τοις εκατό συγκεντρωμένη στον αγώνα σε όλη τη διάρκειά του».

Κλείνοντας, εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ικανοποίησή του: «Ήταν μία εξαιρετική εμφάνιση από τους παίκτες μου που δούλεψαν πολύ καλά σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Έπαιξαν σωστή άμυνα, έκαναν γρήγορες επιθέσεις και υποδειγματικές αντεπιθέσεις, ανταποκρίθηκαν στις ομαδικές τακτικές».

Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις του Ράσταβατς: