Παπαπαναγής: «Ομάδα από το πάνω ράφι ο ΠΑΟΚ» (vid)

Ο συνεργάτης του Γιώργου Σίμου στον ΟΦΗ, ο Περικλής Παπαπαναγής μίλησε για την Κυριακάτικη (17/1) αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο.

Παπαπαναγής: «Ομάδα από το πάνω ράφι ο ΠΑΟΚ» (vid)

Ο συνεργάτης του προπονητή του ΟΦΗ, Περικλής Παπαπαναγής είπε στην κάμερα της ΠΑΕ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την μέχρι τώρα πορεία των Κρητικών.

«Στα δυο τελευταία παιχνίδια η ομάδα ήταν καλή τακτικά. Η συγκομιδή θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη. Αξίζαμε κάτι παραπάνω στο Περιστέρι στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η ομάδα μας πάντα δουλεύει με τον ίδιο τρόπο αν και τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι πιο μεγάλο μέγεθος από τις άλλες δυο (Λαμία, Ατρόμητος). Αυτό που θέλουμε και πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε το πλάνο μας και ο κάθε παίκτης να βρει εσωτερικά κίνητρο, που πάντα χρειάζεται σε αυτά τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα από το...πάνω ράφι, με πλούσιο ρόστερ, ακριβό και πολλές επιλογές. Είναι μια μεγάλη ομάδα.

Σε όλα τα παιχνίδια ο ΟΦΗ έχει δείξει πως είναι ανταγωνιστικός και μπορεί να κερδίσει πράγματα αυτά τα παιχνίδια. Θέλει μεγαλύτερη προσοχή γιατί ο ΠΑΟΚ σε νεκρά διαστήματα που υπάρχουν και λογικά θα υπάρξουν και αύριο, μπορεί να σου βάλει γκολ. Εκεί, σε αυτά τα διαστήματα θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί.

Η ομάδα είναι προετοιμασμένη. Έτοιμοι οι παίκτες και μπορούμε να κάνουμε ένα ροτέισον εκεί που θα υπάρξει η δυνατότητα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια βοηθάνε κάποιες ομάδες. Μπορεί να μην γίνονται ποιοτικές προπονήσεις αλλά πολλές φορές θα σε πάνε τα ίδια τα παιχνίδια. Είναι μια ωραία πρόκληση, αυτά τα δυνατά και δύσκολα παιχνίδια σε διάστημα 10 ημερών».