Δέλλας: «Δεν μπορώ να κρατήσω τίποτα από αυτό το παιχνίδι» (vid)

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, δήλωσε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Αστέρα στην Τρίπολη (2-0) ότι δεν θα έχει να θυμάται τίποτε από αυτόν τον αγώνα.

Δέλλας: «Δεν μπορώ να κρατήσω τίποτα από αυτό το παιχνίδι» (vid)

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, μετά τον αγώνα και την ήττα (2-0) της αγρινιώτικης ομάδας από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τη 17η αγωνιστική της Super League 1.

Ο 44χρονος προπονητής δήλωσε μπροστά στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού: «Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεχόμαστε γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου. Αυτό είχε συνέπεια να χάσουμε την ισορροπία και τη συγκέντρωσή μας. Δεν πλησιάσαμε καθόλου στην περιοχή του Αστέρα και είχαμε μια φλύαρη κατοχή στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο, αλλά ο Αστέρας είναι έμπειρη ομάδα, που μας περίμενε και έβγαινε με επιτυχία στην κόντρα. Το δεύτερο εύκολο γκολ που δεχθήκαμε όμως μας τελείωσε...».

Στην ερώτηση αν κρατά κάτι από αυτό το παιχνίδι απάντησε: «Όχι, δεν μπορώ να κρατήσω τίποτα. Αλλιώς περίμενα αυτό το παιχνίδι και αλλιώς μας βγήκε...».

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων του Δέλλα: