Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα στον Βόλο

Η Λαμία που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, λίγες μέρες μετά την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, παίζει στον Βόλο. Η αποστολή των Θεσσαλών. 

Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα στον Βόλο

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Λαμία προσπαθεί να ξεκολλήσει και να πάρει βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα της Φθιώτιδας την Κυριακή (17/1) παίζει στον Βόλο.

Μετά το τέλος της σημερινής (16/1) ανακοινώθηκε η αποστολή, με τον τεχνικό του ΠΑΣ, Μιχάλη Γρηγορίου να έχει μία σημαντική επιστροφή.

Ο διεθνής Ισλανδός μέσος, Μπιάρνασον, ο οποίος ήταν εκτός στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι λόγω τραυματισμού, τέθηκε στη διάθεση του κόουτς για τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Αυτή είναι και η μοναδική αλλαγή στην αποστολή της Λαμίας που θέλει την Κυριακή (17/1) το απόγευμα πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα και εν συνεχεία ανακοινώθηκαν οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή.

Αυτοί είναι οι Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Άνχελ Μαρτίνεθ, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Ταϊρόν, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Αντάμα Μπα.

Για ακόμη μία αγωνιστική εκτός πλάνων είναι οι Βύντρα, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Χατζηστραβός, Τσούκαλος, Σταμούλης.

Ο Μπουλούλης ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει και στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο είναι και πάλι εκτός αποστολής.