Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Ραντζέλοβιτς

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πήρε όπως αναμενόταν στην αποστολή τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Ραντζέλοβιτς

Τον ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει την Κυριακή (15:00) ο Ολυμπιακός με στόχο να παραμείνει αήττητος στην κούρσα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πειραιά έχει σημαντική διαφορά από τους διώκτες της και μπορεί να είναι πιο άνετη για τη συνέχεια όμως ο Πέδρο Μαρτίνς κρατάει σε εγρήγορση όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου. Για τους Πειραιώτες δεν προέκυψαν επιπλέον προβλήματα και όπως αναμενόταν ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έμεινε εκτός αποστολής. Αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής και για να προφυλαχθεί έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε και πάλι έξω τον Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος από τη στιγμή που γύρισε ο Χασάν δεν βρίσκει χώρο ούτε καν στην αποστολή του Ολυμπιακού. Κατά τα άλλα όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά στα πλάνα των Πειραιωτών. Φυσικά και πάλι εκτός είναι οι Μάξι Λοβέρα, Ούγκο Κάιπερς και Φελίπε Μπρούνο, οι οποίοι είναι φανερό ότι δεν υπολογίζονται και βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας. Εκτός έμεινε ακόμα και ο Μπα, ο οποίος θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν οι: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Πέπε, Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Μπρούμα, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.