Ο ΠΑΟΚ για Ματέους Ρέις

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ο ΠΑΟΚ «ψάχτηκε» για να αποκτήσει τον Ματέους Ρέις από τη Ρίο Άβε.

Ο ΠΑΟΚ για Ματέους Ρέις

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έφυγε από τον ΠΑΟΚ για την Αγγλία και τη Νόριτς και την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ψάχνει την καλύτερη δυνατή περίπτωση για να καλύψει το κενό που άφησε ο Έλληνας αριστερός μπακ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της O Jogo ο ΠΑΟΚ έχει μπει σφήνα για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που έχει απασχολήσει αρκετά τα ελληνικά Μέσα. Ο λόγος για τον Ματέους Ρέις, για την απόκτηση του οποίου έδωσε πολύ μεγάλη μάχη ο Ολυμπιακός τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ πριν λίγο καιρό ασχολήθηκε ξανά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η Ρίο Άβε δεν είχε σκοπό να δώσει τον παίκτη στους Πειραιώτες, διότι υπήρχε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ακόμη, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κλείσει στα "λιοντάρια". Η O Jogo αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι ο ΠΑΟΚ έχει ασχοληθεί με τον Ματέους Ρέις και έχει ρωτήσει για την περίπτωση του.

Η απάντηση που πήρε η ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον Βραζιλιάνο μπακ είναι ότι υπάρχει συμφωνία της Ρίο Άβε με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Βέβαια ακόμα οι δύο ομάδες δεν έχουν δώσει τα χέρια για να κλείσει αυτή η μεταγραφή, διότι δεν τα έχουν βρει σε κάποιους όρους της συμφωνίας. Ο ΠΑΟΚ δείχνει διάθεση να μπει σφήνα για να πάρει τον Ρέις, αλλά η υπόθεση δεν είναι καθόλου απλή.