Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-0: «Ζεστάθηκαν» με νίκη και παγιώθηκαν 6οι οι Αρκάδες (Ηighlights)

Ο Αστέρας Τρίπολης, καταφανώς καλύτερος, νίκησε εύκολα τον Παναιτωλικό (2-0) στο παγωμένο από τον «Λέανδρο» «Θ. Κολοκοτρώνης» και εδραιώθηκε στην 6η θέση.

 

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-0: «Ζεστάθηκαν» με νίκη και παγιώθηκαν 6οι οι Αρκάδες (Ηighlights)

Ούτε ο «Λέανδρος» κι ο χιονιάς που είχε μετατρέψει το «Θ. Κολοκοτρώνης» σε λευκό τοπίο, κάμποσες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (σ. καθαρίστηκε χάρη σε συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων των γηπεδούχων...) πτόησαν τον Αστέρα Τρίπολης που μετά από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού.

Σκορ μικρό για ν’ αποτυπώσει τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στο τερέν του Αρκαδικού γηπέδου.

Με τον (πρώτο του σκόρερ) Μπαράλες να μην σκοράρει αλλά να δημιουργεί (από δικές του ασίστ και τα δύο γκολ) η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς προηγήθηκε νωρίς (7’) με τον Μουνάφο από κεφαλιά πάσα του Αργεντινού και κατόπιν έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο.

Με τους Αγρινιώτες του Δέλλα να μην απειλούν (σ. πρώτη τελική στο 52ο λεπτό) το 1-0 του ημιχρόνου ήταν ιδιαίτερο κολακευτικό για εκείνους.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε πολύ με τον νεοεισελθόντα Λουίς Φερνάντεθ ν’ αξιοποιεί τη δεύτερη ασίστ με κεφαλιά του Μπαράλες για το τελικό 2-0 που παγιώσε τους Αρκάδες (οι οποίοι δεν έκαναν δεύτερη νίκη από τον Οκτώβρη... ) στην 6η θέση.

Από την άλλη τα τρίτα από το τέλος «καναρίνια» γνώρισαν για πρώτη φορά στην σεζόν 3η διαδοχική ήττα

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Τρίπολη

Σκόρερς: 7’ Μουνάφο, 69’ Λουίς Φερνάντεθ.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: Σουάρεθ - Αρσούρα, Μάζουρεκ, Αριγίμπι., Ντάλσιο

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής - Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο Άλβαρες, - Βαλιέντε, Μουνάφο (77’ Μπελόκ), Σίτο (62’ Καπίγια),, Κρέσπι (89’ Αλί Μπαμπά), Ριέρα (62’ Λουίς Φερνάντεθ) – Μπαράλες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ - Λιάβας, Κωνσταντόπουλος (82’ Τζανακάκης) Μαλής,, Ντάλσιο – Αρσούρα (63’ Τσιγγάρας) –Ταχάρ (82’ Γιάκολις), Ντίας, Μάζουρεκ,, Μανθάτης (68’ Αριγίμπι) – Βέργος (63’ Ματσόλα)