Στην κορυφή της λίστας του Κετσπάγια ο Λάζαρος

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια έχει στην κορυφή της λίστας τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Στην κορυφή της λίστας του Κετσπάγια ο Λάζαρος

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε στο… στόχαστρο του Απόλλωνα Λεμεσού. Πήγε και στην Κύπρο τότε ο έμπειρος εξτρέμ προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, αλλά οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν ποτέ σε συμφωνία.

Ο Λάζαρος προτίμησε να πει το "ναι" στον Ατρόμητο και να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Περιστερίου με την οποία μάλιστα έχει κάνει αρκετά καλά ματς. Με τους "κυανόλευκους" έχει κάνει έντεκα συμμετοχές έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Στην Κύπρο, ωστόσο δεν έχουν ξεχάσει τον Χριστοδουλόπουλο και το όνομα του συνεχίζει να εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια. Οι πληροφορίες από το νησί θέλουν την Ανόρθωση να ετοιμάζει κίνηση προκειμένου να αποκτήσει τον πρώην ακραίο επιθετικό του Ολυμπιακού.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει στην κορυφή της λίστας του τον Λάζαρο και έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ανόρθωσης να προχωρήσει στη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου. Το γεγονός ότι έπαιξε βασικός στο παιχνίδι της ομάδας του Περιστερίου με αντίπαλο τη Λαμία έχει προβληματίσει τα στελέχη της "Κυρίας", αφού αποδεικνύεται ότι βρίσκεται στο πλάνο του Νταμίρ Κάναντι. Το συμβόλαιο του Λάζαρου με τον Ατρόμητο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021.