Παναθηναϊκός: Το «αντίο» του Ζαγαρίτη στους συμπαίκτες του

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης πήγε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα

Παναθηναϊκός: Το «αντίο» του Ζαγαρίτη στους συμπαίκτες του

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης είναι παίκτης της Πάρμα και ήδη διανύει τις τελευταίες ημέρες του ως μέλος του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα σήμερα πήγε στο «Γιώργος Καλαφάτης» και αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του, αν και έπρεπε να ακολουθήσει πρόγραμμα με το γκρουπ εξέλιξης, στο οποίο έχει πλέον ενταχθεί.

Ο 19χρονος μπακ βρέθηκε στην προπόνηση των «πράσινων» την Παρασκευή (15/1) στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, προκειμένου να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του, τα μέλη του τεχνικού τιμ κι όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με απόφαση της διοίκησης άλλωστε, ήταν προγραμματισμένο να προπονηθεί σε άλλη ώρα με το γκρουπ εξέλιξης και γι’ αυτό ήθελε να χαιρετίσει όλη την ομάδα και να αρχίσει να μαζεύει τα προσωπικά του αντικείμενα, διότι μέσα στο επόμενο 48ωρο θα αναχωρήσει για την Ιταλία, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Πάρμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού του ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του, ενώ ο 19χρονος μπακ είχε κι ένα μικρό διάλογο με τον Λάζλο Μπόλονι, τον οποίο ευχαρίστησε για τις ευκαιρίες που του έδωσε και την εμπιστοσύνη που του έδειξε σ’ αυτό το διάστημα της συνεργασίας τους από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι τώρα.

Ο Ζαγαρίτης θα αποτελέσει παρελθόν πολύ σύντομα για τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, μια και αποδέχθηκε την διπλάσια σε ύψος προσφορά της Πάρμα σε σχέση με εκείνη των «πρασίνων», κάνοντας παράλληλα χρήση του δικαιώματός του να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει μια και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.