Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Μήνυση στον διαιτητή Ευαγγέλου, υπήρξε δόλος» (vid)

Στη Λαμία έχουν παράπονα από τον διαιτητή Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν στο VAR της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Μάλιστα όπως είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου θα κατατεθεί μήνυση κατά του ρέφερι.

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Μήνυση στον διαιτητή Ευαγγέλου, υπήρξε δόλος» (vid)

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στο «Ράδιο ΝΕΤ 101,9» και τόνισε την πρόθεση της ομάδας να κινηθούν νομικά κατά του διαιτητή!

«Υπάρχουν πολλές φάσεις. Αλλά στην ουσία μιλάμε για τη συγκεκριμένη φάση του 20ου λεπτού, που ούτε στο VAR δεν την είδαν και για εμένα και όλο τον υπόλοιπο κόσμο- είναι γκολ. Από εκεί και πέρα, όλες τις φορές που ο κ. Ευαγγέλου έχει μπει ως πρώτος διαιτητής ή ως VAR στη Λαμία, έχει πάντα σοβαρά προβλήματα. Αυτό που αποφασίσαμε είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ να καταθέσει μήνυση εναντίον του. Βέβαια ξέρουμε πως δεν θα έχει πολύ τύχη, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, έχει γίνει αλλοίωση αποτελέσματος. Παράλληλα, θα στείλουμε μία επιστολή στον κ. Κλάτενμπεργκ να ζητήσουμε να μην ξανά οριστεί σε παιχνίδι της Λαμίας.

Δυστυχώς έχουν μπει άτομα στο ποδόσφαιρο και ελέγχουν πράγματα. Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο αγνό και όμορφο το ποδόσφαιρο, όσο θέλουμε να το βλέπουμε ως φίλαθλοι. Το VAR μπήκε ως εργαλείο για να βοηθήσει το ποδόσφαιρο και εμείς το έχουμε εξελίξει σε ειδικό εργαλείο για να βοηθάμε συγκεκριμένες καταστάσεις. Μάλλον καλύτερα, κάποιοι διαιτητές το χρησιμοποιούν ως ειδικό χειρουργικό εργαλείο… Όσο λοιπόν η Ελλάδα θα παράγει ερασιτέχνες διαιτητές, αυτά θα τραβάμε. Δεν λέω πως όλοι οι διαιτητές είναι το ίδιο, αλλά υπάρχουν σοβαρά θέματα με τους Έλληνες διαιτητές».

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε και στο Κεντρικό δελτίο του Star Κεντρικής Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε «Η Ελλάδα ξόδεψε πόσα χρήματα για το V.A.R και πολλές φορές καταντάει εργαλείο σε εισαγωγικά στα χέρια κάποιων. Από τον κύριο Ευαγγέλου απόψε υπήρξε δόλος.

Θα κινηθώ και νομικά σε πολιτικά δικαστήρια. Δεν ξέρω αν θα δικαιωθώ αλλά δεν θα μας παρνάνε για βλάκες. Όσες φορές μας έχει παίξει ο Ευαγγέλου είναι αντιΛαμία ο άνθρωπος. Με τη Λαμία είναι αλλεργικός».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας