Εργομετρικά τέλος και από Δευτέρα διπλές προπονήσεις

Το πρωί της Κυριακής πέρασε τα τεστ και το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών, ενώ τη Δευτέρα έχουν ραντεβού τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα.

Εργομετρικά τέλος και από Δευτέρα διπλές προπονήσεις

Τα εργομετρικά ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το πρωί, αφού πέρασε από αυτή τη διαδικασία και το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών. Ήταν ένα αρκετά κουραστικό διήμερο για τους «ερυθρόλευκους», αφού οι συνεργάτες του Πέδρο Μαρτίνς έβγαλαν το λάδι στους παίκτες.

Την Κυριακή πήγαν στο Ρέντη οι Φορτούνης, Μανθάτης, Τζούρτζεβιτς, Σάλιακας, Σεμπά, Σιώπης και Μάνος. Δεν βρέθηκε δηλαδή ο Μπουχαλάκης, η επιστροφή του οποίου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αλλά και οι Κούτρης, Χριστοδουλόπουλος και Φετφατζίδης.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εργομετρικών τεστ οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν από τη Δευτέρα τις προπονήσεις. Το πρόγραμμα των Πειραιωτών περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, μία το πρωί στις 8:30 και μία το απόγευμα στις 18:30.

Η πρώτη μέρα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να κάνει ομιλία στους ποδοσφαιριστές εξηγώντας τους τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζεται και τη φιλοσοφία του. Παράλληλα αναμένεται να γίνει και η επίσημη παρουσίαση-γνωριμία του νέου προπονητή στους ποδοσφαιριστές. Κάτι που δεν έγινε την περασμένη Παρασκευή και αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.