Πολύ κοντά στη Νόριτς ο Γιαννούλης του ΠΑΟΚ!

Ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό, πηγαίνοντας στην Αγγλία για λογαριασμό της Νόριτς.

Πολύ κοντά στη Νόριτς ο Γιαννούλης του ΠΑΟΚ!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο «μέτωπο» του Δημήτρη Γιαννούλη, καθώς η Νόριτς μπήκε αποφασισμένη από το πρωί της Πέμπτης (14/1) για να κλείσει τον παίκτη και απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, η μεταγραφή είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί, καθώς επανήλθε το βράδυ με νέα προσφορά.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ που δεν είχε κρύψει από το καλοκαίρι ότι θα ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, εμφανίζεται μία ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στα «καναρίνια», που επέμεναν πολύ για τη μεταγραφή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον οι δύο σύλλογοι είναι σε μία διαδικασία για να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε ο παίκτης να ταξιδέψει άμεσα στην Αγγλία και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Νόριτς, η οποία πηγαίνει ολοταχώς για την άνοδο στην Premier League.

Σημαντικό ρόλο στη διαφαινόμενη μεταγραφή φέρεται να έχει παίξει και ο ίδιος ο Γιαννούλης, καθώς το γνώριζαν στον ΠΑΟΚ ότι είχε πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού του να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Η προοπτική του αγγλικού πρωταθλήματος τον ιντριγκάρει και ο «Δικέφαλος» - σύμφωνα με το ρεπορτάζ - δεν ήθελε να του κόψει τον δρόμο.

Πλέον οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες. Η δε υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι μπαίνει στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να βάλει και ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%. Συν τοις άλλοις, η Νόριτς προσφέρει μεταξύ άλλων και 1 εκατομμύριο για τον δανεισμό του έως το καλοκαίρι, αν και σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, δεν είναι ακριβώς δανεισμός, αλλά αγορά με τα χρήματα να δίνονται σε δύο δόσεις. Τώρα και τον Ιούνιο δηλαδή...