Γρηγορίου: «Καθοριστικό το πέναλτι»

Στο πέναλτι που ισοφάρισε ο Ατρόμητος αλλά και στην εικόνα της ομάδας του που έχει αλλάξει προς το καλύτερο στάθηκε ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου. 

Γρηγορίου: «Καθοριστικό το πέναλτι»

Παρότι προηγήθηκε μέσα στο Περιστέρι, η Λαμία δεν κατάφερε να πάρει βαθμό απέναντι στον Ατρόμητο γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Στην εικόνα της ομάδας του και τη φάση που έκρινε το ματς στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε:«Νομίζω ό,τι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι. Συνυπολογίζοντας πως είναι το 4ο ματς σε 10 ημέρες. Επίσης πως πρέπει να βγάλουμε ακόμα 90λεπτο. Παρόλα αυτά προηγηθήκαμε. Σο πρώτο μέρος δε θυμάμαι ούτε ένα σουτ από τον Ατρόμητο.

Κάναμε ένα πέναλτι που έπαιξε ρόλο στη ψυχοσύνθεση μας. Δεν αλλάξαμε κάτι στο δεύτερο μέρος, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, βρήκαμε χώρους, είχαμε και ευκαιρίες παίζοντας απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο», είπε αρχικά και συνέχισε ο Έλληνας κόουτς:

«Και με τον έναν βαθμό θα ήμασταν στεναχωρημένοι, πόσο μάλλον που δεν πήραμε . Θα μείνω πως έχουμε αλλάξει εικόνα. Παλεύουμε κάθε ματς. Διεκδικούμε τα παιχνίδια με όποιον και να παίζουμε. Αν το κρατήσουμε αυτό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θα πετύχουμε τον στόχο μας».