Παναθηναϊκός: Ανανεωμένη πρόταση της Πάρμα για Ζαγαρίτη- Η συμφωνία και η καραντίνα

Η Πάρμα επανήλθε δυναμικά για τον Βασίλη Ζαγαρίτη και στον Παναθηναϊκό τον... έστειλαν να προπονείται με το γκρουπ εξέλιξης.

Παναθηναϊκός: Ανανεωμένη πρόταση της Πάρμα για Ζαγαρίτη- Η συμφωνία και η καραντίνα

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι για τον Παναθηναϊκό να χάσει τον Βασίλη Ζαγαρίτη, μετά την άρνησή του να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό αλλά και το νέο «μπάσιμο» της Πάρμα.

Η ιταλική ομάδα, η οποία έχει συμφωνήσει με τον 19χρονο επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση, που σημαίνει ότι καταβάλει ένα ποσό της τάξεως των 385.000 ευρώ στους «πράσινους» για τα τροφεία όπως ορίζει ο κανονισμός τη FIFA αλλά και ένα ποσό των 150.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως η πρώτη πρόταση της Πάρμα που έφτασε στο φαξ του Παναθηναϊκού ήταν 280.000 χιλιάδες άμεσα σε μετρητά αντί των τροφείων (σ.σ. που είναι 385.000 ευρώ) και ποσοστό μεταπώλησης. Μία πρόταση την οποία αρνήθηκαν ακαριαία οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Στην Πάρμα, που έχουν συμφωνήσει με τον νεαρό παίκτη, γνωρίζουν πως ασκείται πίεση στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και ελλοχεύει ο κίνδυνος να τον χάσουν ελεύθερο και δίχως να πάρουν το παραμικρό.

Οι σχέσεις τους πάντως φαίνεται να βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί, μετά την άρνηση του Ζαγαρίτη να ανανεώσει. Μία αντίδραση του Παναθηναϊκού ίσως να είναι η επιλογή να τον στείλει να προπονείται με το γκρουπ εξέλιξης όπως οι Βιγιαφάνιες, Τζαβίδας, Κόναν, Σερπέζης και όλοι όσοι δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής (17/1) με τον Άρη και όχι με την υπόλοιπη ομάδα. Κάτι που έχει συμβεί βέβαια και με άλλους παίκτες, οι οποίοι τελικά επέστρεψαν στην πρώτη ομάδα.

Να σημειωθεί ότι για τον Ζαγαρίτη ενδιαφέρονται και οι Βερόνα, Χέρτα Βερολίνου και Κολονία, αλλά η Πάρμα έχει σαφέστατο προβάδισμα και θέλει τον παίκτη από τώρα.