Έντονη φημολογία για πρόταση πολλών εκατομμυρίων της Νόριτς στον Γιαννούλη

Τα αγγλικά ΜΜΕ βουίζουν ότι η Νόριτς ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Έντονη φημολογία για πρόταση πολλών εκατομμυρίων της Νόριτς στον Γιαννούλη

Και ξαφνικά... θέμα Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ. Ο 25χρονος αριστερός μπακ του «Δικεφάλου» που έφτασε πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι, αλλά τελικά έμεινε στην Τούμπα, φέρεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Νόριτς.

Μάλιστα, τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τα «καναρίνια» ετοιμάζονται να καταθέσουν προσφορά για δανεισμό του ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι και υποχρεωτική οψιόν αγοράς τον Ιούνιο με πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, εδώ και πολύ καιρό παρατηρείται μία κινητικότητα γύρω από τον Γιαννούλη και κυρίως από τη Νόριτς, με τον ΠΑΟΚ πάντως να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει κανέναν βασικό ποδοσφαιριστή του, δίχως να λάβει το κατάλληλο αντίτιμο.

Πάντως, αν ισχύουν τα όσα λέγονται στο Νησί, ότι η Νόριτς είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τώρα δανεικό τον ποδοσφαιριστή και το καλοκαίρι με αγορά έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ, τότε ο Γιαννούλης μόνο με θαύμα θα μείνει στην Τούμπα.

Δεν υπάρχει περίπτωση ο ΠΑΟΚ να αρνηθεί τέτοια προσφορά. Η Νόριτς που θέλει να επιστρέψει στην Premier League (συμμετέχει στην Championship), δείχνει διατεθειμένη να ρίξει αρκετά λεφτά στην αγορά του Ιανουαρίου, προκειμένου να ενισχυθεί και να κάνει πιο εύκολο το έργος της ως προς την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Γιαννούλης λοιπόν εμφανίζεται να είναι στην πρώτη θέση της λίστας της για το αριστερό άκρο της άμυνας.