ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η προειδοποίηση του Μαρτίνς στους παίκτες για τον... Βαρδάρη

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θυμήθηκε ξαφνικά στο τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός να μιλήσει για τις δυσκολίες λόγω των δυνατών ανέμων, καθώς είχε προειδοποιήσει σχετικά τους παίκτες του πριν από τη σέντρα. 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η προειδοποίηση του Μαρτίνς στους παίκτες για τον... Βαρδάρη

Φυσικά και δεν αποτελεί δικαιολογία για την κακή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στην Τούμπα, όλα όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς για τους δυνατούς ανέμους.

Σαφώς και επηρεάστηκαν οι δύο ομάδες, σαφώς και ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στο δεύτερο 45λεπτο λόγω του... Βαρδάρη (π.χ. η μπάλα φαινόταν ξεκάθαρα σε ορισμένα βολέ του Σα να γυρίζει πίσω!!!), αλλά είναι σίγουρο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πρόκειται να ρίξει όλο το φταίξιμο στις καιρικές συνθήκες στην ανάλυση του ματς που θα κάνει στους παίκτες του.

Ας σταθούμε, όμως, λίγο περισσότερο στο κομμάτι των δυνατών ανέμων, γιατί έχει μπόλικο παρασκήνιο... Φτάνοντας η αποστολή του Ολυμπιακού στην Τούμπα και στην αναγνωριστική βόλτα που έκαναν οι Πειραιώτες στον αγωνιστικό χώρο, διαπίστωσαν ότι είχε αρχίσει να... μπάζει από παντού!

Ο Μαρτίνς μπαίνοντας στα αποδυτήρια, πέρα από τις τελευταίες οδηγίες για το ματς, εξήγησε στους παίκτες του και δη στον Βαλμπουενά που ήταν ο αρχηγός, ότι αν τους ζητήσει ο διαιτητής σε ποια εστία θέλει να επιτεθούν μετά τη διαδικασία της ρίψης του νομίσματος, να λάβουν υπόψη την κατεύθυνση του ανέμου.

Εν ολίγοις, τους είχε τονίσει ότι σε ένα παιχνίδι θα πρέπει να τα λαμβάνουν όλα υπόψη, προειδοποιώντας τους μεταξύ άλλων, ότι οι δυνατοί άνεμοι μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους ως προς την εξέλιξη του αγώνα.

Δεν ήταν λοιπόν κάτι που ξαφνικά θυμήθηκε ο Μαρτίνς να το επισημάνει στις δηλώσεις του. Άλλωστε, είπε ότι δεν δυσκολεύτηκε μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά και ο ΠΑΟΚ από τον Βαρδάρη.

Επαναλαμβάνουμε πάντως, ότι στην ανάλυση που θα κάνει τις επόμενες μέρες, δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο με τους ανέμους. Υπήρχαν αρκετά πράγματα σε αγωνιστικό επίπεδο στο δεύτερο 45λεπτο, που δεν θα ήθελε να ξαναδεί από τους παίκτες του.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας