Πάμπλο Γκαρσία: «Πλασματική η διαφορά μας με τον Ολυμπιακό» (vid)

Πλασματική είναι η διαφορά με τον πρωτοπόρο και νταμπλούχο Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία. Δείτε τις δηλώσεις του Ουρουγουανού στο κανάλι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Πάμπλο Γκαρσία: «Πλασματική η διαφορά μας με τον Ολυμπιακό» (vid)

«Πράγματι το πρώτο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο, μας στοίχισε η δεύτερη μπάλα, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε την ομάδα που όλοι θέλουμε να βλέπουμε.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο δεν έχει πάντα δικαιοσύνη. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά.

Χάσαμε δύο βαθμούς σήμερα, ωστόσο δείξαμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον αντίπαλό μας, η βαθμολογική διαφορά μεταξύ μας είναι πλασματική και είναι κάτι που πρέπει να το δουν οι ποδοσφαιριστές μας. Αν το κάνουν αυτό τότε σίγουρα ο άνεμος θα αλλάξει και θα είναι ευνοϊκός για εμάς», σχολίασε ο Ουρουγουανός κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

«Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λειτουργία της ομάδας και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές μας γιατί έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας», υπογράμμισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας