ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1: Ρέαμπτσιουκ: «Το κυνηγήσαμε μέχρι το τέλος»

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στις δηλώσεις του για το παιχνίδι του Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του πάλεψε μέχρι το τέλος να πάρει τη νίκη.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1: Ρέαμπτσιουκ: «Το κυνηγήσαμε μέχρι το τέλος»

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε και έφυγε από το γήπεδο της Τούμπας με τον βαθμό και κράτησε το +10 από τον ΠΑΟΚ. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του ήθελε τη νίκη.

Αναλυτικά ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μίλησε:

Για το πώς υποδέχτηκαν το αποτέλεσμα: Προσπαθήσαμε να νικήσουμε και δεν το καταφέραμε. Στόχος μας ήταν η νίκη, αλλά δυσκολευτήκαμε. Κυνηγήσαμε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Δεχτήκαμε το γκολ, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Για το τι τον αιφνιδίασε από τον ΠΑΟΚ: Μείναμε πίσω στο σκορ. Δεχτήκαμε πρώτοι το γκολ. Ο αντίπαλος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις μακρινές μπαλιές και τα άκρα.

Για το ψηλό παιχνίδι: ίσως φταίει ότι ο αντίπαλος μας έβαλε δύσκολα. Αντιμετωπίσαμε μία δυνατή ομάδα. Ίσως όμως να φταίξει και ο άνεμος που μα δυσκόλεψε αρκετά.

Για την πρώτη του εβδομάδα στον Ολυμπιακό: Είχα κι άλλες δύσκολες εβδομάδες στην καριέρα μου, όμως, πρέπει να προσαρμοστώ γιατί θα έρθουν κι άλλα δύσκολα ματς και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα.