Άρης: Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μούσα Αλ Τάμαρι

Κυπριακά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Άρης ενδιαφέρεται να εντάξει στο ρόστερ του τον 22χρονο ακραίο επιθετικό, Μούσα Αλ Τάμαρι

Άρης: Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μούσα Αλ Τάμαρι

Τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ Τάμαρι, εξετάζει ο Άρης σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Κύπρο o 22χρονος άσος εξετάζεται από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ναι μεν αναζητούν φορ περιοχής, αλλά δεν «κλείνουν» τις πόρτες σε άλλους παίκτες.

Ο Ιορδανός ακραίος επιθετικός αγωνίζεται αυτή την στιγμή στη Λέουβεν, η οποία αγόρασε τα δικαιώματά του από το ΑΠΟΕΛ έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ο νεαρός εξτρέμ έχει καταγράψει ως τώρα 11 παιχνίδια δίχως γκολ ή ασίστ και βρίσκεται στο «κάδρο» του Άρη, με τον ίδιο πάντως να δεσμεύεται με συμβόλαιο ως και το καλοκαίρι του 2023.

Το όνομα του Ελ Τάμαρι δεν είναι καινούριο για τον Άρη. Πρόκειται για μία περίπτωση που είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο και ο ίδιος ο παίκτης δεν ήταν και τόσο «ζεστός», με τους «κιτρινόμαυρους» τελικά να αποκτούν τους Ματέο Γκαρσία και Σαντέ Σίλβα.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής ωστόσο που άρεσε στην ομάδα. Τις τελευταίες ώρες πηγές από την Κύπρου μιλούν για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος, κάνοντας λόγο για επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από τη Λέουβεν.

Από πλευράς Άρη δεν υπάρχει επίσημα μέχρι στιγμής κάποια αντίδραση και μένει να φανεί αν όντως το θέμα είναι υπαρκτό ή αν πρόκειται για παιχνίδια των μάνατζερ.