ΑΕΚ: Στα Σπάτα ξανά ο Μελισσανίδης

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε την Τετάρτη (13/1) ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ξανά ο Μελισσανίδης

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε για μια ακόμη φορά την Τετάρτη (13/1) ο Δημήτρης Μελισσανίδης, λίγο μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ.

Σκοπός της επίσκεψης του ισχυρού άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στα Σπάτα ήταν η επίβλεψη των εργασιών που γίνονται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ήδη η μισή εξέδρα του νέου βοηθητικού γηπέδου έχει ολοκληρωθεί, ενώ τα έργα για την επέκταση του προπονητικού κέντρου θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα.

Ο Μελισσανίδης επιθεώρησε τα έργα για περισσότερο από μισή ώρα, ξεναγήθηκε στους χώρους που διαμορφώνονται κάτω από την κεντρική εξέδρα και συνομίλησε με τους μηχανικούς που έχουν την ευθύνη των εργασιών.

Εξάλλου, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Σε αυτήν συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες της ομάδας, πλην του Μάριο Μιτάι που έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος επίσης γυμνάστηκε ατομικά και δεν θα δώσει το παρών στο «Κλ. Βικελίδης».

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη (14/1, 19:30). Εκτός τέθηκε κατ' επιλογή ο Νασίμ Χνιντ.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.