ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το τετ α τετ του Μαρτίνς με τον Ρέαμπτσιουκ

Ο Πέδρο Μαρτίνς τα είπε με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος από πολύ νωρίς θα… βουτήξει στα βαθιά παίζοντας βασικός στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το τετ α τετ του Μαρτίνς με τον Ρέαμπτσιουκ

Με προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και ένα από αυτά είναι ο Χοσέ Χολέμπας. Ο έμπειρος μπακ της ομάδας του Πειραιά ήταν εμπύρετος με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να προπονηθεί ούτε τη Δευτέρα, ούτε την Τρίτη. Έτσι έμεινε στην Αθήνα και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου μπακ του.

Γι' αυτό, όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδας "έτρεξαν" τη μεταγραφή του αριστερού μπακ και απέκτησαν τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός μπακ έχει ήδη παίξει βασικός στο ματς με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Αγρινίου και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο 22χρονος αμυντικός θα είναι βασικός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και στην προπόνηση της Τρίτης ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μαζί του. Οι δύο άνδρες τα είπαν ενόψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς με τον Πορτογάλο κόουτς να προετοιμάζει τον ποδοσφαιριστή του για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Ο Μαρτίνς εξήγησε την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του Πειραιά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ του επισήμανε και το πόσο σημαντικό είναι το αποψινό παιχνίδι για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Ρέαμπτσιουκ από την πλευρά του είναι πανέτοιμος να παίξει από την αρχή σε ένα τόσο σημαντικό ματς και με την πίεση να είναι πολύ μεγάλη για το αποτέλεσμα.