ΑΕΛ: Ανακοινώθηκε η επιστροφή Καρανίκα

Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Νίκος Καρανίκας. Ο δεξιός ακραίος αμυντικός είχε αποχωρήσει πριν από λίγoυς μήνες αλλά συμφώνησε να γυρίσει.

ΑΕΛ: Ανακοινώθηκε η επιστροφή Καρανίκα

Ξανά στην ΑΕΛ ο Νίκος Καρανίκας. Ο δεξιός ακραίος αμυντικός, ο οποίος είχε αποχωρήσει πριν από λίγους μήνες επεισοδιακά από την ομάδα της Λάρισας, θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΛ.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Νίκου Καρανίκα για το επόμενο εξάμηνο» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο Νίκος Καρανίκας γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1992 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αλεύα για να ενταχθεί στην ομάδα της ΑΕΛ σε ηλικία μόλις 13 χρόνων παίζοντας και στην ομάδα νέων υπό τις οδηγίες του Κώστα Κατσάρα. Στη συνέχεια βρέθηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία πανηγύρισε άνοδο στη Β’ εθνική κατηγορία (56 παιχνίδια, 2 γκολ).

Το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε στα Γιάννινα όπου και έπαιξε για τρία χρόνια με τη φανέλα του ΠΑΣ, για να επιστρέψει στην ομάδα της Λάρισας το καλοκαίρι του 2018.

Στις αρχές της φετινής αγωνιστικής περιόδου αποχώρησε από την ΑΕΛ, με το «διαζύγιο» να ανακοινώνεται στις αρχές Οκτωβρίου αλλά λίγους μήνες μετά είναι και πάλι στην ομάδα της Λάρισας.